Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili takvim...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
etmen alımı ile ilgili takvimMilli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlerin özür durumundan nakli ile ilk defa sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvimi yayımladı. Yayımlanan takvime göre, önce sözleşmeli öğretmenlerin özür durumundan nakil işlemleri yapılacak. Bu işlemler için 10-17 Aralık 2010 tarihleri arasında başvuru alınacak. Bu işlemden sonra kadrolu öğretmenliğe atandığı için boşalan sözleşmeli pozisyonlara öğretmen görevlendirmesi yapılacak.

Millî Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen Alımı İle İlgili Takvimi yayımladı.
İlk defa sözleşmeli öğretmen görevlendirmede Kılavuz 20 Aralık 2010'da yayımlanacak, Görevlendirilen Öğretmenler ise 31 Ocak 2011 tarihinde göreve başlıyacak. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN
ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

tıklayınız...

Tepki Skoru
0
sinirlerim o kadar bozulduki anlatamam.ilk sınava göre 2 puan düşük aldığıma mı yanayım,aldığım puanla sadece istanbul yazmak zorundayım ona mı yanayım,aldığım puanla (58,748) istanbula atanmam çok zor ona mı yanayım,şu hayatta bi yer tutturamadım ona mı yanayım bilmedi..... hiç bir şeyde hevesim kalmadı hep hayal kırıklığına uğradm şu sınavlarda..sanırım önceliklerimi değiştirmem lazım devlette çalışamayacağıma göre özelde kurumlarda yeni bir hedef koyup hayatımı düzene sokmam lazım...yine umut dünyası bu atamalardada bi şansımı deneyecem...beni duruma düşüren sistem utansın.... :)))

Tepki Skoru
0
hocam benim 7 puanım düştü.sizce 55 puanla mardine sözleşmeli atnırmıyım?

Tepki Skoru
0
Bi de şu takvime bakın yaa taa ne zaman başlıyo atama olsa bilee..Utanmazlar..

Tepki Skoru
0
inanın arkadaşlar herşey kısmet,puanınıza bakarak ümitsiz olmayın.geçen sene benim puanım 53 tü.istanbulda bir yere atanamadım.49 arkadaşım urfaya atandı..birazda tercihlere bağlı atanmamız.şartları uygun olanlar doğu batı demesin her yeri yazsın kaçırmasınlar,ben malesef istanbul dışı yazamıyorum.evliyim,29 yaşındayım ve bebek düşünüyorum artık.burdaki düzenimi bozup gitmeyi göze alamıyorum.benim gibi çok arkadaş var eminim ama napalım şartlar böyle...hepimiz için hayırlısı olsun.:emot101:

Tepki Skoru
0
bende dogum yapmak üzereyim heryeriş yazacagım 26 yada tamam diyecegim rabbım hayırlısını nasip edtsin hakkımızda

Tepki Skoru
0
hep doğuyu yazacagım hayırlısı artık arkadaşlar umarım alım çok olur da atanırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mail atabileceğimiz adresler vardı.bilenler yazabilirmi şube müdürlerinin adreslerini. bu hafta son artık. kılavuz yayınlanmadan okul öncesi için taban puan olmadan herkes başvurabilsin.... bunu iletmemiz lazımmmmm.

Tepki Skoru
0
arkdaşlar puanınızın tuttuğu her yari yazın bugün çok sinir oldum bi arkadaşım vardı 47 küsürle atandı 1,5 yılda eş durumundan cumartesi günü ataması yapıldı ve merdeki en iyi okula vee arkadaşın ifadesi beni deli etti hiç çalışmadan buraya geldim yakındada kadroda olurum diyo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle