Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli atanıp,ağustosta atanma durumu...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,bir sitede şöyle yazıyordu.arkadaşlardan biri personel daire başkanlığını arayıp sormuş,sözleşmeli atanırsak ağustosta tercih yapabilirmiyiz diye.eğer yüksek ve yeterli puansa kadrolu için tercih yapabilirsiniz denmiş.ayrıca nimet çubukçu dün açıklama yapmış.puan üstünlüğü varsa tercih hakkı vardır diye..

Tepki Skoru
0
ama kadrolu için yapab,iliyoruz sadece diye biliyorum ben yani şimdi atıyorum be sözleşmeli balıkesir susuluk a atandım( memleketim ya salladım yeri =) sınavda atıyorum 75 aldım kadroılu için yetiyor ise başvurabiliyorum ama takrar bir sözleşmeli tercih yapamam diyelim ki 60 aldığımı var sayarsak(ki var saymak istemiyorum =)

Tepki Skoru
0
bende öyle biliyorum başka sözleşmeli atamaya başvuramıyormuşuz doğru mu??

Tepki Skoru
0
yani..atandığımız yere gitmessek de 1 yıl cezalı duruma düşşüyoruz diye biliyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli atanırsak ve gitmezsek ağustosta kadroluya başvurabiliriz(puan tutarsa)ama sözleşmeliye başvuramayız bir sene cezalı oluruz bu yüzden ben 26 yı açmadım

Tepki Skoru
0
yaaa ben öle bılmıyodum.sözleşmelıye basvurabılsek ne guzel olurdu dı mı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00