Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sosyal hizmetlere baglı özel kreşte sorumlu müdürlük yapabilir miyim

Tepki Skoru
0
okul öncesi lisans mezunuyum sosyal hizmetlere baglı özel kreşte sorumlu müdürlük teklif ettiler fakat daha sonra yeni yasalar geregince bizin yani okul öncesi eğitim öğrtmenliği diplomamın bu alanda bi yeterliliği olmadığını söylediler hala evraklarım okulda çünki ocak ayında bu yasanın değişme ihtimali oldugunu ve bekleye bilecegim kadar beklememi ricaettiler inanayım mı ki 2 aydır inandım gerçi ama bu bloğu görünce sormak istedim öyle bi kuruma benim diplomam nasıl olmaz yaa hala aklım ermiyor aydınlatırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
3
MERHABA AYNI DİPLOMAYLA GECEN SENE BEN MÜDÜRLÜK YAPIYORDUM ÖĞRETMENİM VE EVET DEĞİŞİKLİK OLMUŞŞŞ BENİ DE CAGIRAN KURUMLAR OLDU FAKAT UYMADIII,ÇOK SACMADA OLSA GERİ DÖNÜŞÜM YAPILACAGINA İNANIYORUM. eGER DEĞİŞKLİK OLURSA BENİ DE BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM....

Tepki Skoru
0
Ok ben zaten beklemedeyİm hayirlisi ozaman bu gÜnde bİ kreŞle konuŞtum fakat dİplomamin olmadiĞini bİrkez daha duyunca ÜzÜldÜm aÇikcasi ÇÜnkİ benİm kreŞe dİplomam olmayacakta kİmmİn olacak gercekten İlĞİnÇ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de sosyal hizmetlere bağlı bir kreşte sorumlu müdür olarak çalşıyorum.müdür olarak çalışmak için çocuk gelişimi,psikolojive sosyal hizmetler lisans mezunu olması lazım yeni müfreta da göre.okul öncesi mezunları müdürlük yapamıyor arkadaşlar...

Tepki Skoru
3
önceden yapabiliyordu hocam gecen sene değişti, bilseydim cocuk gelişimi okurdum böyle saçmalık mı olur anlamak mümkün değil..... hayırlısı olsun diyecek birşey yokkk...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle