Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sosyal Hizmetlerde Uygulanan Planlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben sosyal hizmetlere bağlı yeni açılan bir yuvada çalışıyorum sosyal hizmetler bizden bazı evraklar istedi.yıllık plan örneği aylık olarak ve gelişim raporu nasıl yazacağımı bilemediğim birkaç nokta var yardımcı olursanız sevinirim...
planda; hedefler ve kazanılması beklenen davranışlar var tamam bunu plan kitabına göre yapıcam ama eğitim durumu,tarih ve değerlendirme var o bölümleri nasıl dolduracağımı bilmiyorum daha önce böyle evraklarla uğraşmış olan arkadaşlar bana bir kopyasını gönderirseniz çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler..

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR esraurk... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
Hocam biraz daha açıklayıcı yazarsanız size yardımcı olabilirim.Tam olarak neler istendiğini sizden yazarsanız.?

Tepki Skoru
0
her ay plan istiyor. plan örneği; hedefler ve kazanılması beklenen davranışlar (kavramlar,gezi-gözlem,özel gün ve haftalar, aile katılımı) bu kısmını zaten elimdeki plandan yapıcam ama bu plan örneğinde; tarih(ne zaman yapılacak), eğitim durumu(hangi etkinlik nasıl uygulanacak) ve değerlendirme (program,çocuk ve grup sorumlusu nasıl,ne ile değerlendirecek?) kısmı var bu bölümleri nasıl dolduracağımı bilmiyorum.. parantez içinde yazdıklarım örnekteki açıklaması. benim ilk tecrübem bize sadece bu örnekleri verdiler ve hazırlayın dediler...

Tepki Skoru
0
sosyal hizmaetler bölümü hakkında acil bilgilerinizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aylık plan örneğine ihtiyacım var sitede baktım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
sosyal hizmetler ve planlar hakkında yardımcı olabilirim. Sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle