Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Söşleşmeli alımı ne zaman olurr???

Tepki Skoru
0
benim 58 ile 60 arası puan gelir. şimdi ağostostaki atama kadrolular için bu puanla başvurulmazz diye duydumm. kadro atamasında sonra acaba ne zmann sözleşmeli alırlar... ben acemiyim ilk girdimm oradan buradan duyuyorumm kafamm çok karışık.:36_11_13:

Tepki Skoru
0
önceden kadrolu alım içiçin bu puanınız yetersizdi doğru ama 2010 kpss de herşey değişebilir barajı alınan puanlar ve ihtiyaç belirler diye düşünüyorum ben ayrıca şuan 57 il zorunlu eğitimde ve bu durumda ihtiyaçta fazla akadaşım içini ferah tut hepimiz atanacaz inşallah

Tepki Skoru
0
önceden kadrolu alım içiçin bu puanınız yetersizdi doğru ama 2010 kpss de herşey değişebilir barajı alınan puanlar ve ihtiyaç belirler diye düşünüyorum ben ayrıca şuan 57 il zorunlu eğitimde ve bu durumda ihtiyaçta fazla akadaşım içini ferah tut hepimiz atanacaz inşallah
bende size katılıyorum arkadaşım bazı arkadaşların yıkıcı ve olumsuz yorumları yalnızca moral bozuyor kimbilir belkide amaçları bu:))))

Tepki Skoru
0
tşk ederim arkadaşım. inş. dediğin gibi hepimiz atanırız...

Tepki Skoru
0
Beklemekten çok yoruldum.Açıklansın artık sınav sonuçları.İnşallah herkes atanır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle