Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SORU: En fazla ihtiyaç duyulan alan okul öncesi öğretmenlik mi?

Tepki Skoru
0
CEVAP: Hayır. Rehberlik öğretmenine daha fazla ihtiyacımız var.

SORU: Peki o zaman sosyoloji ve felsefe öğretmenleri neden atanmıyor diye çok yoğun istek var. Onların atanmaları da önümüzdeki süreçte mümkün mü?

CEVAP: Başka branşlardan öğretmen ataması gerçekleştiğinde, asıl branş öğretmenleri yargıya gidiyor. örneğin daha önceki dönemde Türki Dili Edebiyatı mezunları Türkçe öğretmenliğine atandı. Konu yargıya intikal etti ve atamalar iptal edildi. Aynı durumun bu konuda da yaşanmasını istemiyoruz.

31.10.2010

http://www.abbasguclu.com.tr/egitim...hangi_branslara_oncelik_verilecek.html?page=9

Tepki Skoru
0
Son sorularda okulÖncesİne İhtİyaÇ var demİŞ....2 yillik Çocuk gelİŞİmİ muzunlarinin 2+2 yapmasi İle İlgİlİ....bence rehberlİkte aÇik var demesİ mezun olmaddiĞindan mezun yok eee tabİ aÇik bÜyÜk....
OkulÖncesİnde ÖĞretmene İhtİyaÇ var ama mezunda var... Ben bÖyle yorumladimm....umutsuz olmayinnnn

Tepki Skoru
0
arkadaşım heryerde kurslar açılmış hemde önüne gelen herkese şimdi onlar ücretli olarak görevlendirilecek sonra illerden ihtiyaçlara göre kontenjan alınacak ama o yerimize hevesle zıplayan zatlar yüzündenihtiyacımız bu kadar diyip sözleşmeli alımı düşürecekler şimdi ne olacak peki?umut bunun neresinde

Tepki Skoru
0
gerçekten anlayamıyorum ya ortada öyle açık uçlu cevaplar var ki..Bakan Hanımefendii de 2011de 55bin atama yapcanı duyurdu..Bunun bize faydası ne şuan için..Yani oturup seneye mi çalışalım ..Kafamn karıştı en fazla rehberlik diyorlar ama mezun d yok diyorlar her yerlerde okul öncesi öğretmeni yetiştirmeye uğraşılıyor?????ne oluyor..neler dönüyor artık son bulsun..Bizim kadromuzun artması gerekli bence ama hak yerini bu ülkede çok fazla buylmuyor o da var tabi.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birşeyler yapmalı böyle giderse heryeri doldurmaya çalışacaklar atamaya kadar.bizede kontenjanı çok az verecekler gibi.ama gün doğmadan neler doğar ALLAH büyük tevekkül edip bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Tepki Skoru
0
İnş. hocam..İnşallah herşey dediğiniz gibi güzel olur..Tevekklül etmemz gerek bu saatten sonra zaten

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle