Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Son Sınıf Öğrencileri Buraya

Tepki Skoru
0
Atatürk Üniversitesi 4. sınıf gece öğrencisiyim. kpss ye gırecek olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. okul bıttı bıtmesine de bır de atanma derdimiz var işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
[size=medium]mrb
ben 2. sınıftayım ve sizden yardım istiyorum
okul öncesi matematik dersinde etkinlik yapmamız gerekiyo ama ne yapacağımı bilemiyorum
yardımcı olursanız sewinirim
[/size]

Tepki Skoru
0
bende 3. sınıf öğrencisiyim.şimdiden çalışmya başlamak lazım ama çalışmıyoruz.inşalalh atanırsınız.başarılar.

Tepki Skoru
0
biter ya nurgül dert etme:) bitecek de ne olacak bu arada çok hoş çıkmışsın:):) ben filiz sınıftan

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum. son sınıftayım ama bu güne kadar böyle zulüm görmedim arkadaşlar bu staj beni mahvetti:( günlük planları hazırlarken müthiş zorluk çekiyorum bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler şimdiden. bana yardımcı olacak arkadaşlara minnettarım:):):)

Tepki Skoru
0
ooo filiz hanım hoşgeldiniz..sizi burda görmek ne güzel...biter mi ciddi...sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ...

Tepki Skoru
0
oy oy siz beni öldürürsünüz hayatta bu güne kadar ne bitmediki.... boş verin takmayınhala zorluk cekıyorsan günlük plan da yardım cı oluruz ben de dilek

Tepki Skoru
0
canım artık sorun çekmiyorum, sağol. hallettim yavaş yavaş, iş başa düşünce her şeyin üstesinden gelebiliyor insan. çok incesin teşekkür ediyorum. bu arada sınıfta görüşemiyoruz ama burda görüşebiliyoruz. kendinize iyi bakın nurgül de sen de. AEO

Tepki Skoru
0
birde ben varım siteye yeni üye oldumç arkadaşlar sanıyorum tek derdiniz ders ve günlük plan olsa gerek ben 20 yaşındayım 4. sınıftayım aynı zamanda iki aylık dünyalar tatlısı bir bebeğe sahibim. şimdi sorumluluğum iki katına çıktı. meğer önceden okumak ne kadar kolaymış. ama olsun böylede başaracağım. inşallah herkes istediği ve hakettiği yere gelir

Tepki Skoru
0
slm.bende son sınıf öğrencisiyim staja başlayacağım için çok mutsuzum.aynı zamanda da çalışıyorum.planları nasıl yapıcam:((

Tepki Skoru
0
tek derdiniz plan mı neden bu kadar zorlanıyorsunuz anlamıyorum:))) hocalardan isteyın veriyorlar:))) sanırım ben çok uyanık geçinmişim :)))

Tepki Skoru
0
maşallah çok hızlıymıssın hem 20 yasındasın hemde çocugun var :))) ALLAH kolaylık versin :)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle