İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

GÜNLÜK PLANLAR

SMG Günlük Planlar

bana cok acil ihbarla ilgili günlük plan lazım lütfen yardım edin etkinlik bulamıyorum
arkadaşlar çok güzel bir site fakat yeni üyeyim.lütfen bu smg nedir açılımını merak ettim kusura bakmayın cahillik işte🙂herkese kolay gelsin
merhaba meltemm_06 fethiyeden olduğunu görünce yazmak istedim..ben de fethiyeliyim de çok mutlu oldum görünce 🙂
:ggggdw:
seçil erdemir şunu yazdı:
merhaba meltemm_06 fethiyeden olduğunu görünce yazmak istedim..ben de fethiyeliyim de çok mutlu oldum görünce 🙂
karakalem45 şunu yazdı:
arkadaşlar çok güzel bir site fakat yeni üyeyim.lütfen bu smg nedir açılımını merak ettim kusura bakmayın cahillik işte🙂herkese kolay gelsin
:ggggdw😛esss bi cvp veren yok
karakalem45 şunu yazdı:
:ggggdw:

:ggggdw😛esss bi cvp veren yok
açılımı Size Mutluluk Getirir.sorunuz gözden kaçmış olabilir,hoşgörün...
yasmin26 şunu yazdı:
ılk defa duydum...ne guzel bır acılım🙂
teşekkürler uzun zamandır aradığın bir plandı.yıllık planlarıda bekliyoruz.şimden onlar içinde teşekkür ederiz.bunlar bu senenin düzenlemesi degilmi?
2009-2010 mu bunlar acaba.yıllık planıda yüklerseniz işimize yarayacak
Çok güzel etkinliklerin açıklanması falan yıllık planıda olursa daha güzel olucak teşekkürler...
arkadaşım 3 yaş için bir aylık günlük pilana acil ihtiyacım var indiremiyorum yardım edermisin
Sayın hocam ben bu dosyaları indiremiyorum. Linke tıkladığımda internet explorer açamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
yasmin26 şunu yazdı:
dalga geçtiğiniz için teşekkürler
yıllık planda lazım ama
karakalem45 şunu yazdı:
dalga geçtiğiniz için teşekkürler
karakalem hocam gerçektende açılımı bu smg size mutluluk getirir.

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.