Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizin için ne yapabiliriz?

Tepki Skoru
0
mrb.ben de sınıfımdaki çocuklarımla beraber böyle bir yardım ihtiyacına el uzatmak istiyorum.çocuklarımın sahip oldukları güzellikleri paylaşmalarını bu paylaşımdan zevk duymalarını, küçük de olsa katkımızın olmasını istiyorum.sizin için neler yapabiliriz?

Tepki Skoru
0
hocam merhabalar. biz de tesadüftür ki, bu aralar böyle bir proje üzerinde çalışıyoruz. ben doğuda görev yapıyorum. köy okulundayım. köyde kalıyorum. okulun ve sınıfın şartları oldukça kötü. materyal ve oyuncak yok denecek kadar az. ihtiyaçlarımın bir kısmını bildirdim bazı yerlere. sağolsun gönüllü arkadaşlar yardım etmeye çalıştılar. fakat kıyafet ağırlıklı yardımlar geliyor. bizimse daha çok hikaye kitabı ihtiyacımız var.. benim üniversiteden kalma ve burada kendi imkanlarımla aldığım şeyler dışında malesef kaynağımız yok bu konuda.. ayrıca yapıştırıcı, makas , oyun hamuru vs.. işte yok ki yok :)) peki siz ne yapabilirsiniz ? şimdi de ben size sorayım ?

Tepki Skoru
0
mrb öğretmenim.biz bu konuyla yeni ilgilenmeye başladığımız için henüz ne kadar ne yapabiliriz bilemiyorum.hangi ilde ve hangi okulda görev yapıyorsunuz ve öncelik ihtiyaçlarınız neler bununla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim..bizim yapabileceklerimiz büyük boyutta olmaz belki ama çorbada tuzumuz olsun isteriz. saygılar.

Tepki Skoru
3
merhaba,marka ismi vermek doğru olur mu bilmiyorum ama (sonuçta reklam amaçlı değil),,,"danone" anasınıflarına yardım kampanyaları düzenliyor...yardım da yardım yani,tüm eksik gediği tamamlıyorlar,birkaç arkadaşımın da çalıştığı okullara gelmişlerdi geçen yıl.e-mail yoluyla ulaşılabilir...

Tepki Skoru
0
tamam hocam öğrendiğimiz iyi oldu, ben mail atar ulaşırım.. bingöl - karlıovanın bi köyündeyim hocam ben..

Tepki Skoru
0
tamam öğretmenim bu konuyla ilgilenmek için idareyle,velilerimle görüşüp neler yapabiliriz bi bakalım.

Tepki Skoru
0
mrb ben şanlıurfanın bozova ilçesininin kılıçören köyünde yeni göreve başladım ve çooook eksiğimiz var.yardımdabulunursanız memun olurum.cevap yaazarsanız memnun olurum iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
sınıfımın her türlüü yardıma ihtiyacı var ... siirtin eruh ilçesinde kemerli köyüne bağlı kemerli ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim ...malzeme kıyafet,araç gereç her türlü yardım bizi mutlu edecek..
semra içen 05435478305
semraicen@hotmail.com

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye