Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizden ricam attıgım lınkte ki gıbı durum bızdede varsa lutfen belgeleyıp dava acalım

Tepki Skoru
0
destek.....kımse cekınmeden yazsın yalvarıyorum netelerını...bulalım hatalı hesaplamaları.....linkı ınceleyın.....

http://forum.memurlar.net/konu/1098072/

ordakı yazılan puanları yınede kopyalıyorum buraya....

bakın resmi sonuç:arkadaş gk:45 gy:32 e.b:95 puan:80.2 ben gk:51.5 gy:34.75 e.b:98,75 puanım 80,1. benden 15 net düşük bu adam.üstelik tüm netleri benden düşük.şimdi soruyorum buna sessiz mi kalacağız????

sizden ricam attıgım lınkte ki gıbı durum bızdede varsa lutfen belgeleyıp dava acalım....herkes gy gk eb netlerını yazıp kendınden yuksek net yapıp dusuk alanlar var ise puanlardakı hata yı anlarız ve belgeleyıp dava acma ıhtımalımız yuksek olur arkadaslar...bızım ıcın bır puan bır puan lutfen lınkı ınceleyın ...ve herkes netlerını tam yazsın ....ınceleyelım...mesela benım.....gy 24 gk 9 egıtım 63.........önce 46.257 dı sımdı 38.563 olmus....amacım hataları ortaya cıkarmak

benden yuksek yapıp puanını dusuk gelen varsa hata var demektır ...yalvarıyorum hıc cekınmeden yazalım puanlarımızı hakkımızı arayalım....

Tepki Skoru
0
arkadasımın......gk 27,75 gy 24 eb 71,25 puanı önce 53 ıken sımdı 14 net yukselttıgı halde 51 olmus puanı

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
hocam memurlar neteki yazılan her mesaja inanmayın derim inanın sırf keyif olsun diye ilgisiz mesajlar yazıyor net sayılarını yanlış belirtiyorlar yani size ışık tutsun yorumlar ama yol göstericiniz olmasın derim .

Tepki Skoru
0
yok hocam her yazılanı kafaya takmam ordan ama ben sadece gercekten hata oldugunu dusunuyorum ve eger bızdede bu gıbı durum olabılırmı dıyerekten herkesten puanını yazmasını ıstedım ...eger varsa acıga cıksın hata ....dava acmamız daha guvenılır olur dıye....

Tepki Skoru
0
gy: 26
gk: 35
eğt: 74 (eğitimden kesinlikle emin bir şekilde 81 bekliyordum ama ösym 74'ü uygun bulmuş)
puanım 51

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.