Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SiZce naSıl davranıLmalıyDı?

Tepki Skoru
0
hm... bi mevzu anLatıcamda... öğretmenin tutumunun doğrumu, yanLışmı... yaNlışsa sizce naSıl davranmalıydı die öğrenmek istiyorum..

bugün öğle araSında cocuklarla bahçeye cıktk diğer sınıfta öğretmenleriyle beraber geldiler.vS.. bir tane öğrencileri top getirmiş sadece kendi başına oynuyor diğer öğrencilerde onu gelip öğretmenlerine şikayet ediyorlar, öğretmenleride 2-3 defa paylaşarak oynamasını söyledi... en son bir şikayet daha olduktan sonra yanına çağırdı öğrenciyi. Topunu paylaşarak oynamadığın için bana verirmisin dedi öğrencide hayır dedi. lütfen verirmisn dedi yine hayır dedi yanına doğru yürümeye başladı öğrencide kaçmaya başladı gülerek. öğretmende geL vs die çağırdı diğer öğrencilerde koşup yakaladı zar zor. öğretmen çocuğu alarak sınıfa girdi, bıçakla topu kesti. madem oynamıyorsn baskada kimse oynamasın die vs. tabi çocukta ağladı e 15 dk sonrada hiç bişey olmamış gibi oyunlar oynadılar :)

yani o tepki çocukta büyük bi hasar bırakmazmı ?
işte bi köşeye koysaydınız dediğimde öyle yapılmayı haketmedi sözümü dinlemeyerek, çağırdığımda gelmeyerek hatasını anlasın vS dedi.
ne düşünüyorsunuz bu kOnu hakkında..

Tepki Skoru
0
bu bence tamamen yanlış bi durum o anda çocuğun bütün dünyası o top olmuş olabilir öğretmen sergiledigi bu davranışla çocuğun bütün dünyasını başına yıkmış oluyor ayrıca çocugun yöneltilen istekleri hemen yerine getirmesini istemek bir otoriteyi kabul edip kendi fikirlerini düşüncelerini arka plana atması demek isteklerini açıkça söyleme ve yapma özgürlüğü tanınmalı aksi taktirde çocuğa içine kapanık pasif bir çocuk olmaktan başka bi şans tanınmış olunmaz daha güzel bir konuşmayla onu ikna edip arkadaşlarıyla beraber oynaması saglanabilirdi...... TABİİİ BUNLAR BENİM SADECE DÜŞÜNCELERİM.......

Tepki Skoru
0
yinede düŞünce payLasımınız iCin teSekkürler..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle