Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sızce aralık atamasından sonra sozleşmelı alım olacakmı

Tepki Skoru
0
ben olacağını düşünmüyorum... şubata kalır..bunu bile zor meydana getirdiler

Tepki Skoru
0
çok çelişkili bir durum ama başbakanımız ve meb bakanımız olacağını söyleyerek bir umut yelkenine sürüklediler bizi:)))))

Tepki Skoru
0
ya olsa ne olurki kaç kişi alacaklar sanki... bunlar görür bi daha ki seçim benım bile oyum muhalefete...

Tepki Skoru
0
bencede olmayacak olsada bizim işimize yaramayacak,yine alacakları 700-800 kişi beki okadarda değil

Tepki Skoru
0
Allah onların bin türlü b..... versin.

Tepki Skoru
0
eylülde 1000 kişi dediler aldıkları 8000 ögretmen! rant peşindeler hepsi.. millet diyoki 46 bilmem kaçta kaldı puan.. ordan birileri çıkıyo diyoki benim şnum atandı 41 puanla, bilmem kim atandı 40 puanla.. dogrudur inanırım madem ojektiftide neden sıralama acıklanmadı! iki aydır oyalama takdigi ile milleti kandırıp duruyorlar... haaa atama olurmu sözleşmeli olur çünkü bütün gözler onların üstündeyken ciddi ciddi açıklama yaptılar ve alırlar diyorum muhakkak.. ama benim umrumda mı deil..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli alımolacak bizce yaklaşık bin ikiyüz bin beşyüz kişi alcaklar ama puanlar kaçakadar düşer bilemiyorum.Allah cümlemize yardımcıolsun ve yüzümüzü güldürsün rabbim

Tepki Skoru
0
bence bu atamadan sonra ek alım dedıklerı sey olacak yanı klasık sozlesmelı alım oda fazla olmıcak...yanı gıdenın yerı doldurulacak..subatada yenı alım beklemıyorm yıne aynı sıstem devam edecek.....

Tepki Skoru
0
bu durumda 888 kişi alınacak sözleşmeliye. 888 işi kadroya geçeceğine göre...
çünkü her yerde yazan kadroya geçenler kadar sözleşmeli alınacağı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli alımolacak bizce yaklaşık bin ikiyüz bin beşyüz kişi alcaklar ama puanlar kaçakadar düşer bilemiyorum.Allah cümlemize yardımcıolsun ve yüzümüzü güldürsün rabbim
çok ütopik olmuş bu rakam arkadaşım yıne 800 verırlerse ona duaa edelım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli atama olması için suan başvuracakların yer değiştirmeleri şART...yoksa avcumuzu yalarız :)

Tepki Skoru
0
inşallah alım okadar olur ama hiç zannetmiyorum bu sene süprizlerle dolu bir sene oldu meb ne yapıyor yada ne yapmaya çalışıyor belli değil iyice arapsaçına döndü

Tepki Skoru
0
bu baraj puanı ile çok fazla yerdeğişikliği olacağını düşünmüyorum

Tepki Skoru
0
bu yıl atananlar mı şanslı yoksa seneye atanacak olanlar mı seneye ağustos atamaları nasıl olacak acaba,bu yıl ki kadar olur mu ya da yarısı kadar,birde kadrolu alım olacak puanlar 46 da kalır mı bekleyip göreceğiz demekten başka bir şey kalmıyor:S:S

Tepki Skoru
0
hocam sanırım sizinle puanlarımız yakın benim 44.669 kayseri dışına gidemem yazdıklarınızla moral buluyorum valla bu ara böyle sözlere çok iht var ders çalışmaya çalışıyorum ama verimli olmuyo allah yardımcımız olsun:36_3_12:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle