Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siz Hiç...

Tepki Skoru
0
SİZ HİÇ…

Siz yüreğinizin en ince damarlarını bile çatlatırcasına sızlatan bir acıyı yaşadınız mı hiç?
Toprağın bağrına bastığı sevdiklerinizi sever gibi toprağı sevdiniz mi?
Okşadınız mı üzerinde biten otları, çiçekleri ; toprakta yatan bir tanenizin saçlarını okşar gibi?
Ne kadar gerçek olsa da o kadar yalan geldi mi yaşadıklarınız? Gözünüzle
gördüğünüz halde onun toprağa verilişini, bir yerlerden çıkıp gelecekmiş gibi beklediniz mi?
Boynu bükük kaldınız mı bayram sabahlarında? Küstünüz mü geldiği için bayramlara?
Donuklaşan bakışlarınıza gizlediniz mi anlatmak istediklerinizi? Göz pınarlarınızdan yaşlar yerine acılar akıttınız mı?
Siz hiç…Siz hiç yüce bir dağın tepesinden, kayalara çarpa çarpa düştünüz mü bir uçuruma?
Ben bunların hepsini yaşadım; çünkü öğretmen maaşıyla sekiz çocuk yetiştiren babamı kaybettim.
Onu toprağa verişimizin üzerinden bir yıl geçti.Acısı içimde o kadar çok ki…

Tepki Skoru
0
şu anda size teselli vermek bana çok anlamsız geliyor çünkü acınızı hafifletmeyecek ama bu hepimizn başına gelecek bir olay ben dedemie babam gibi düşkündüm ve onu kaybettim 1 sene oldu,onlar için yapacağımız tek şey DUA etmek...şu gerçeği hatırlatmak isterim sevdiklerimizle en sonunda beraber olacağız hemde ayrılmamak üzere...Allah babanızın mekanını cennet yapar inşallah...

Tepki Skoru
0
Kelimelerin Tükendiği Anlardan Bir Tanesi.ne Desek Acini Hafifletmez Ama Edilen Dualar Babanin Ruhunu Rahatlatir Inşallah.rabbim Mekanini Cennet Etsin,günahlarini Affetsin,razi Olduğu Kullarindan Eylesin.amin.

Tepki Skoru
0
Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim.Ancak yaşayan anlar...

Tepki Skoru
1
Hocam, babanıza rahmet, size de sabirlar diliyoum.

Tepki Skoru
0
ben o işte siz hiçle başlayanların hepsini yaşadım ve halen yaşıyorum ve de yaşayacağım başka ne denilebilirki........

Tepki Skoru
0
o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.sana teselli verecek bir söz bulamıyorum.çünkü o öyle bi yaradır ki asla iyileşmez.hep yarım kalır,kabuk bağlamaz ama şunu bilmeni isterim ki,baban elbet bi yerlerden sana bakıyor ve bence seni böyle üzgün bir şekilde görmek istemiyor.senin yapacağın tek şey güçlü ve iradeli olup,ona can-ı gönülden dua etmek.inan bu onu çok sevindirecek.başın sağolsun canım.mekanı cennet,toprağı bol,günahları af olur inşallah.hepimizin gideceği yer orası.üzülme...

Tepki Skoru
0
offff offfff....kelimelerle anlatılmıyo bu acı...arkadaşım başın sağolsun...bende abimin şehit olduğu haberini alınca sanki damarlarımın patladığını,gökyüzünün birden karardığını hissetmiştim.seni öyle iyi anlıyorum.acın daha yeni ama emin olki üzerinden kaç sene geçerse geçsin asla o acı dinmiyo canım.Allah sabır versin...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle