Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sivasa atananlar

Tepki Skoru
0
sizle bi konuşsak olurmu msn adresimi versem şimdi acil konuşsak

Tepki Skoru
0
haksızmıyım bilmiyorum ama zaten sivası bilmiyosun nereyi gezip de ev bulucan? haftaya gelirsin işlemeleri yaptırırsın o süreçte öğretmen evinde kalırsın. şimdiden yer ayırt yalnız. hafta sonuda dahil evini bulursun. panik yapma. sivasa gelince görürsün öğretmen evinde de yardım ederler ev için okulda da... zaten öğretmen evi ile okulun da çok yakın. melek reşit hanımdı yanlış hatırlamıyosam.

Tepki Skoru
0
ben liseyi kastamonu da okudum.. malum oranın soğuğu çok serttir ve yerde hep bir metre kar olurdu. buzun da eksik olduğunu hiç görmedim. ağustosta bile kar yağdığını gördüm oraya. ordan sonra burdaki kar kar gibi gelmiyo:) beyaz örtü bu:) bu kadarı da olsun canım artık... kış mevsimindeyz:) daha çocuklarla bi kardan adam yapamadık :(
ben de kastamonuluyum sivasa geleli 6 ay oldu.bizi de çok korkuttular ama kastamonuya göre çok iyi tabiki...

Tepki Skoru
0
ben sivastan ayrılınca gelmişsiniz.. güzeldir sivas.. ilk çalıştığım yer olduğundan mıdır bilinmez ama çok özledim sivası...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle