Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sivasa atananlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sivas merkez dumlupınar ilköğretim okuluna kim atandı? benim yerime gelicek de.. merak ettimm..

Tepki Skoru
0
burda kimse sivas a atanmadı heralde benden başka,bende ev arkadaşı arıyorum,melek reşit hanım anaokuluna atandım

Tepki Skoru
0
çok şanslısın okulun tam merkezde. ve müdürün ile oraya atanan kadrolu arkadaş da çok iyiler. güzel bi ortamın olacak. ayrıca ben sivası çok sevdim umarım sende seversin.

Tepki Skoru
0
ben sivaslıyım... memleketim diye demiyorum ama anadolu insanı bir başkadır.... :) Hayırlı olsun... Rabbim utandırmasın....

Tepki Skoru
0
inş. iyi olur,teşekkürler ,şu an tek derdim ev işi kiralar yüksk

Tepki Skoru
0
evi nerden tuttuğuna bağlı.. tam merkezde pahalı biraz evet.. 600e kadar var. ben mimar sinan diye bi mahallesinde oturuyorum ve evim süper lüks bi ev. 350 lira veriyorum. şimdi urfadan aynı sanartlarda bi ev tutmam imkansız çünkü 700 civarı orda böyle evler. acele etme ev için. biraz öğretmen evinde kal en azından bir hafta. zaten sonra ara tatil giriyo işin içine. o sırada okulundakilerde yardımcı olur bulursun bi ev. müdürenizde yardımcı olur öğretmen arkadaşlarda.

Tepki Skoru
0
standartlarda yazıcaktım sanartlarda yazmışım pardon:)

Tepki Skoru
0
melek reşit hanımın müdiresi gerçekten çok değerli ve iyi bir insan,eminim öğretmenler de,ortam da iyidir,memleketim diye demiyorum ama çok güzel bir şehir,hemşerilerim de çok yardımseverdir,çok şanslısın, çabuk uyum sağlarsın.hayırlı olsun..

Tepki Skoru
0
:)) insanlara ve ortama eminin çabuk uyum saglıyacaktır ama onu soğuk zorluyacak biraz ....

Tepki Skoru
0
bende hafik cumhuriyet ilköğretim okuluna atandım hayırlı olur inşallah....

Tepki Skoru
0
korkutmayın canım soğuk falan diye:D bana da öyle demişlerdi. ama geldim geleli evet bazen soğuk oldu ama karr göremedik Allah'a şükür. ve herkesin söylediği bu bu sene kış çok yumuşak geçiyomuşş:D

Tepki Skoru
0
korkutmayın canım soğuk falan diye:D bana da öyle demişlerdi. ama geldim geleli evet bazen soğuk oldu ama karr göremedik Allah'a şükür. ve herkesin söylediği bu bu sene kış çok yumuşak geçiyomuşş:D
nasıl kar görmediniz dışarıya bi bakın isterseniz :)))

Tepki Skoru
0
nasıl kar görmediniz dışarıya bi bakın isterseniz :)))
ben liseyi kastamonu da okudum.. malum oranın soğuğu çok serttir ve yerde hep bir metre kar olurdu. buzun da eksik olduğunu hiç görmedim. ağustosta bile kar yağdığını gördüm oraya. ordan sonra burdaki kar kar gibi gelmiyo:) beyaz örtü bu:) bu kadarı da olsun canım artık... kış mevsimindeyz:) daha çocuklarla bi kardan adam yapamadık :(

Tepki Skoru
0
hocam çok erken değil mi? her şey masraf sonuçta o yüzden söylüyorum yanlış anlamayın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlarım hep gittiler meraktan bende duramadım açıkçası bi gidip tanışmak ve de ev araştırması yapmak adına gidiyim diye düşündüm

Tepki Skoru
0
siz bilirsiniz tabi de o kadar çok masraf yapacaksınız ki birden yazık diye düşündüm:) ama tabi mrk da var haklısınız:) bi de dün sivas mem de sözleşmelilerin mutemetiyle görüştüm. 14ünde işlemleri yaparım 15inde göreve başlarlar dedi. ama maaşınız şubatta verilicekmiş. onun dışında bence eğer eşya getirmeyecekseniz başka yerden koltuk buzdolabı vb. bence haftaya gelir işlemlerini yaptırırsın hafta sonu da ev bakarsın. benden tavsiye :) emin ol her paraya ihtiyacın olacak... dediklerimi yanlış anlamamanı umuyorum..

Tepki Skoru
0
yokyok teşekkür ederim gitmeme gerek varmı yokmu inanın bilmiyorum ,napsam acaba halledebilirmiyim ev işini hemen çünkü ailemin de içi rahat değil ondan bu acelem

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle