Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sitemizin Daha İyi Yapılandırılabilmesi İçin Anketimize Katılınız

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sitemizin Daha İyi Yapılandırılabilmesi İçin Anketimize katılabilir ve yorum yazabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
herkese katkılarından doolayı teşekkür ederim. Çocuklar bu ülkenin geleceğiyle aynı anlamdır.

Tepki Skoru
0
siteniz çok faydalı.teşekkür ediyorum.şuan açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim.ve staj ımı yapıyorum.hemen hemen bütün etkinliklerimde sitenizden yararlanıyorum.çok yardımcı oluyor.etkinliklerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
18 yıllık anasınıfı öğrt.yim forumunuz benim müthiş ufkumu geliştirdi sürekli takip ediyorum ve uyguluyorum. teşekkürler

Tepki Skoru
0
açıköğretim 4. sınıf öğrencisiyim
siteyi sürekli takip ediyorum. şu anda stajımı yapıyorum ve siteden sürekli faydalanıyorum
emeği geçen her kese çok teşekür ederim

Tepki Skoru
0
5 yıllık kadrolu öğretmenim sitenizden çok güzel yararlanabiliyorum.teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
slm bende bir okul öncesi öğretmen adayıyım . burada paylaşacak çok nilgilerimiz olacak . herkese tekrardan merhaba

Tepki Skoru
0
selamlar bu siteyi kuranlara çok teşekkürler... bu sitenin bir parçası olduğum için çok mutluyumm..... şu anda okulumu bitirmeye uğraşıyorummm ve usta öğretici olarak çalışıyorum ayrıcada ev hanımıyım ama okulum bittikten sonra bu site için bende birşeyler yapmak isterimmm....sizlere faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere.....iyi çalışmalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
bu sitenin bütün öğretmenlere çok faydalı olduğunu düşünüyorum.bütün emeği geçenlere çok teşekür ederim

Tepki Skoru
0
4. sınıf öğrencisiyim.çalışmıyorum.staja gidiyorum.burası çok faydalı oldu.elimde çok kaynak yoktu.bura sayesinde elimde bir sürü kaynak oldu..yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...

Tepki Skoru
0
s.a tüm form üyelerine.okulöncesi 3.sınıfta okuyorum,staja gidiyorum.siteden faydalanmak ve tecrübe kazandıktan sonrada faydalı olmak istiyorum..

Tepki Skoru
0
slm 4 yıllık usta öğreticiyim.Bu siteyle geçen sene tesadüfen tanışştım ve bir yıl boyunca burdaki arkadaşların paylaşımlarından yararlandım herkese paylaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum EMEĞİNİZE SAĞLIK

Tepki Skoru
0
kadroluyum 10yıl oldu.site muhteşem kendimi yalnız hissetmiyorum.emeği geçenlere tşk.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle