Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Site yöneticilerinden rica ediyorum

Tepki Skoru
0
merhaba burada çırpınışlarımızı okuyosunuzdur... ne yapıcağımızı nasıl birlik olacağımızı şaşırmış duruma geldik başlıklar çoğaldı takip etmekte zorlanıyoruz... birlik zamanı biz okul öncesi forum üyeleri olarak sitenizden memnunuz yaptığınız seminerlerede sahsen katılıp memnun oldum ve her gün bu siteyle yatıp kalkar olduk... bir kampanya başlatsanız toplanıp birlik olup nerelere gidilecekse örgütlenelim telefonla maille deniyoruz olmuyo cevap gelmiyo... herkes yıpranmış durumda belki iyi bir fikir ortaya atarsınız da hepimiz sesimizi duyururuz :( yarın çok geç olabilir......ne diyosunuz arkadaşlar ? ilginize şimdiden teşekkür ediyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
elbetteki sesinizi duyuyoruz ama toplanalım desek geleceğim diyen bir çok kişinin bir eylem için gelmeyeceğine eminim dilekçe kampanyası başlattık elden bizim götürdüğümüz aylarca herkesten rica etmemize rağmen elimize ulaşan dilekçe sayısı bile inanın o kadar hayal kırılığına uğrattı ki bizleri anlatamam... forumumuzun binlerce üyesi var ama herkes kendi derdinde dersem umarım yanlış anlamazsınız bizleri bizim de amacımız aslında sadece kendi derdinde olanları uyandırmak zaöanında usta öğreticiliğe başvurmayın atanma sayımız artsın şeklinde bir hareket başlattık bu konuda sizlerin de gördüğü gibi olumlu dönüt aldık umarım siz ve sizin gibiler bizleri bugün olduüu gibi bundan sonraki hareketlerimizde de yanımızda olacaktır. bu konuyu gündeme alacağız arkadaşlar bilginiz olsun

Tepki Skoru
0
çok güzel fikir artık bir şeyler yapılsın lütfen :-(((

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bir de yardım istediğiniz kampanya yapılmasını istediğiniz konuyu direk olarak belirtirseniz sevinirim .

Tepki Skoru
0
eğitimsen, milli eğitim, gazete vs. birlik olup gidilmesi ücretli öğretmenliğin durdurulması, bizim bölümün öğretmenleri dururken sınıf öğretmenlerine görev verilmemesi, tüm sorunlarımızı sözlü olarak dile getirmek yararlı olur foruma giren arkadaşlarda fikir verirse sevinirim, yetkili kişilerle yüz yüze görüşmek daha etkili olur diye düşünüyorum...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
aslında bu konuda temsilcisi olduğum TÜRK EĞİTİM SEN ile bu sene bu konuyu görüşmek istiyorum daha önce se sendikamız bizlerin talebi doğrultusunda bunu gündeme getirdi ama malesef olumsuz cevaplar geldi türk eğitim sen sayfasından okul öncesi ile ilgili yapılan çalışmaları inceleye bilirsiniz bu seneki merkez toplantımız sanırım ocak ayında olacak genel başkan İSMAİL KONCUK ile bizzat görüşme fırsatım olacak tekrar bu konuyu da dile getireceğim

Tepki Skoru
0
Ocak olmaz hocam,çok geç kalınır.daha çabuk bişeyler yapılmalı.Bu gün YeniAsır gazetesiyle görüştüm.Bilen bilir ege gazetesidir.Köşe yazarlarından biriyle görüşme talep ettim haber bölümünden biriyle görüştürdüler.Durumu anlattım.Yaptıklarımızdan,burdan ve maduriyetimizden bahsettim.Bana üç-beş kişinin şikayeti diye algılanır sadece dediler. o yüzden çokta ses getirmezmiş.Ben açıklamanızdan tatmin olmadım,madem bizi haber yapıcaksınız yol gösterin deyince,bi basın açıklaması yapın bize haber verin,arkadaşlar gelir hem sizi görüntüler hem de röportajınızı alır yayınlarız dediler.Ayrıca bir sendika yada kurumu arkamıza alırsak o da ses getirirmiş.İzmirdeki eğitim-sen e gitmeyi düşünüyorum yarın.İsteyen arkadaşlarımla buluşup gidersek daha iyi olur.Benim aklıma gelmeyen diğerinin gelir hem daha net sonuç alırız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle