R RELİC3 Katılım 28 Mar 2008 Mesajlar 28 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 28 Eki 2008 #1 ArkadaŞlar bu sene İlk defa gÖrev yapiyorum ve sİstematİk form nasil yazilir bİlmİyorum etraftakİ ÖĞretmen arkadaŞlara sordum onlarda bİr cevap veremedİ yardimci olabİlİrsenİz Çok sevİnİrİm
ArkadaŞlar bu sene İlk defa gÖrev yapiyorum ve sİstematİk form nasil yazilir bİlmİyorum etraftakİ ÖĞretmen arkadaŞlara sordum onlarda bİr cevap veremedİ yardimci olabİlİrsenİz Çok sevİnİrİm
K kadirli01 Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 32 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 47 28 Eki 2008 #2 ……………….. ANAOKULU SİSTEMATİK GÖZLEM FORMU Çocuğun : Adı ve Soyadı : Yaşı : Cinsiyeti : Grup Adı : Gözlem yapan öğretmenin: Adı ve Soyadı: Tarihi : Zaman Aralığı: Etkinlik-Ortam: büyük grup etkinliği Detaylar: etkiliklerdde bireysel olarak rol almayı reddetmesi Gözlem nedeni: etkinliklere bireysel olarak katılmakta sorlanmakta genel izleyici konumunda olması Yorumlar ve öneriler: çoğun kendine güvenmesi gerekiyor ödülerle ,evde ve okulda arkadaş gruplarına katılmayı özendirilmelidir vb
……………….. ANAOKULU SİSTEMATİK GÖZLEM FORMU Çocuğun : Adı ve Soyadı : Yaşı : Cinsiyeti : Grup Adı : Gözlem yapan öğretmenin: Adı ve Soyadı: Tarihi : Zaman Aralığı: Etkinlik-Ortam: büyük grup etkinliği Detaylar: etkiliklerdde bireysel olarak rol almayı reddetmesi Gözlem nedeni: etkinliklere bireysel olarak katılmakta sorlanmakta genel izleyici konumunda olması Yorumlar ve öneriler: çoğun kendine güvenmesi gerekiyor ödülerle ,evde ve okulda arkadaş gruplarına katılmayı özendirilmelidir vb
R RELİC3 Katılım 28 Mar 2008 Mesajlar 28 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 29 Eki 2008 #3 Çok Çok teŞekkÜr ederİm saĞolun
E esmer yarim Katılım 23 Tem 2009 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 35 24 Tem 2009 #4 supersin gunlerdır bunu arıyorum