Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şırnak -Güçlükonak Osmangazi Anaokulu

Tepki Skoru
0
Güçlükonak Osmangazi Anaokulunun müdüresiyim. Okulumda 4 sınıf ve 86 öğrenci mevcut.Ben ve 4 öğretmen arkadaşım karşımıza çıkan tüm sorunlara rağmen okul öncesi eğitimin hakkını verebilmek ve buradaki çocukları okul öncesi eğitimden en üst seviyede yararlandırabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele vermekteyiz.Ancak bölge itibariyle birçok olanaktan mahrum olmakla birlikte özellikle okul öncesi kurumlarının en temel ihtiyaçları olan kırtasiye malzemeleri konusunda çok sıkıntı yaşamaktayız. 4 öğretmenim ve 86 öğrencimle sizlerden gelecek yardımları beklemekteyiz. Bu siteyi oluşturmakla bizlere,öğrencilere ve okul öncesi eğitime yardımcı olan site kurucularına ve bu yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şırnak'tan sevgilerle...

Tepki Skoru
0
mesajınızı şimdi gördüm bende izmirde sosyal hizmetlere bağlı bir okulda çalşıyorum ayrıca açıköğretim o.ö.ö.2. sınıföğrencisiyim okulumuza bir kardş okul seçelim ve iki okul arasında bir bağ kuralım istedik bu sitede bulabileceğimi düüşündüm ve mesajınızı gördüm.şu an çok heycanlandım ama isterseniz iki okul arasında bir bağ kurabiliriz .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle