Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şırnak a atanan arkadaşlar ve sırnaklılar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sırnak güclü konak dugunyurdu i.ö.o atandım cok moralım bozuk bana yardımcı olun ne olurrrrr:(

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende güçlükonak zübeyde Hanım Anaokuluna atandım . ya tanışalım bende ankaralıyım

Tepki Skoru
0
hocam ben atandığınız okulda görev yapıyorum.söylenenlere aldırmayın atanamayan arkadaşları düşünün sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kişi var ben 8 günlük bbeğimle geldim iyikide gelmişim sıkılacak bişey yok görüşmek iterseniz mail adresinizi yazın okulumuz merkeze 5 dakika uzaklıkta

Tepki Skoru
0
yaaa kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşım çok dert etme ben iki sene görev yaptım şırnakta güçlü konak dediğin yer şehrin merkezi sayılır korkulacak bi şey yok bi git ordan gelmek istemezsin rahat bir ortamı var orda öğretmenlik gerçekten rahat ve güzel hayırlı olsun üzülme atanamayanları düşün,en azından bizler gibi hayal kırıklığı yaşamıyorsun

Tepki Skoru
0
bende şırnak uludere uzungeçit beldesindeyim,ikiz bebeklerimle geldik,ulaşım biraz sorun ,ev bulmak sorun,ama korktuğum gibi çıkmadı,

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle