Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şirinsiz Evler :/

Tepki Skoru
0
Mantarlar yapıyoduk dedim bu kapları da değerlendirelim Şirinlerin evini yapmak düşüncesiyle başlamıştık tam şirinlerin resminin çıktısını almaya gidicem çocuklardan biri öğretmenim bu ne öğretmenim diye sordu bende Şirinler çizgi filmindeki şirinler işte dedim sonra sordum ki bilmiyorlarlarmış o kuşağa yetişememiş benim öğrencilerim hem kendimi yaşlanmış hissettimdim hemde köy şirinlersiz kaldı :(...
Ama mantarları yapması çok zevkli sarıyosunuz kaleme kadığıdı sonra yukardan bastırıyorsunuz eziliyo onu akardıyon gibi açıp yapıştırıyorsunuz...
Mantarlar şarkısınıda öğretiyorsunuz süper oluyor:emot67:

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Mantarlar da süper... Danino evler de...
Süpeerrr hepsi süper...:emot66:
Sizin ve miniklerinizin ellerinize sağlık öğretmenimmm... :))

Tepki Skoru
0
Ne demek hocam ...
Böyle güzel etkinlikler sizden...Yorumlar da canıı gönülden benden ;)

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.

Tepki Skoru
0
bu danino fikri çok üretici gerçekten tebrik ederim..ellerinize sağlık hocam:)))

Tepki Skoru
0
Mantarlar yapıyoduk dedim bu kapları da değerlendirelim Şirinlerin evini yapmak düşüncesiyle başlamıştık tam şirinlerin resminin çıktısını almaya gidicem çocuklardan biri öğretmenim bu ne öğretmenim diye sordu bende Şirinler çizgi filmindeki şirinler işte dedim sonra sordum ki bilmiyorlarlarmış o kuşağa yetişememiş benim öğrencilerim hem kendimi yaşlanmış hissettimdim hemde köy şirinlersiz kaldı :(...
Ama mantarları yapması çok zevkli sarıyosunuz kaleme kadığıdı sonra yukardan bastırıyorsunuz eziliyo onu akardıyon gibi açıp yapıştırıyorsunuz...
Mantarlar şarkısınıda öğretiyorsunuz süper oluyor:emot67:
zaman ben ten zamanı oldu ögretmenim..mantar ve evleriniz süper olmuş. elinize sağlık.

Tepki Skoru
0
d gemrik öğretmenime katılıyorum,malesef zman ben ten zamanı öğretmenm..ama sizin şirinsiz! mantar evlernz çok güzel olmş gerçekten,ellrnze sağlık ve paylaşmnz için çok teşekkrlr ((:)

Tepki Skoru
0
d gemrik öğretmenime katılıyorum,malesef zman ben ten zamanı öğretmenm..ama sizin şirinsiz! mantar evlernz çok güzel olmş gerçekten,ellrnze sağlık ve paylaşmnz için çok teşekkrlr ((:)
malesef öle olmuş öğretmenim yok bakuganmış ben 10 mış bunlarında eğitici öğreci bi yanı olmadığı gibi ne dostluk ne arkadaşlık sosyal anlamda da bi katkısı yok ama alamıyoruz Önünü çocukların bu nesil nasıl olucak?:ggggdw:
bu arada rica ederim öğretmenim.Miniklerimin ellerine sağlık benim orjinal şirinlerimin.

Tepki Skoru
3
ellerinize sağlık hocam...şirinler de olmasın,napalım...o da nazarlık olsun :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle