Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sıralarda kayma olur mu

Tepki Skoru
0
gecen sene atanan arkadaslar gecen sene sıralamalarda kayma oldumu bılgısı olan varmı acaba bu sene olurmu bazı sıtelerden takıp edıyorum mesala gecen sene sınıf ogrt.1500 kayma olmus acaba bızım bolumdede oldumu..ssaassrrre

Tepki Skoru
0
kayma şu nedenlerle oluyor;
ara sınıflarda sınava girenlerin sonuçları
2 kere sınava girenler oluyor (gerçi burda yüksek puan yer veriliyor sıralamada)
iyi puan alıp askere gidenler erkek öğretmenler

şimdi ben diğer bölümlere nazaran bizde kaymanın çok olmayacağını düşünüyorum çünkü hem az erkek öğretmen arkadaşımız var hem de alım az,alım fazla oldukça sıralama kaymasınında fazla olacağı düşüncesindeyim.benim şahsi fikrim bu :)

Tepki Skoru
0
zaten 1500 gibi bir kayma olmaz olması imkansızz o bir örnek mrak ettigim gecen senelerde ldumu olduysa kac kisi..

Tepki Skoru
0
genelde 40-50 kişi olabilio.. tam net olarak sayısını bilmiorum ama genel olarak bizim branşta en fazla bu kadar olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıktan ataması yapılacak olanlar neye göre atanacak bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
geçen yıl 630 kişi atandı ağustos atamasında yani 230 kişi oynadı arkadşım tabi bu yıl ne olur bilemem

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle