Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siralamanizi buradan ÖĞrenİn

Tepki Skoru
0
Daha 1155 lişi kayıt olmuş bizden şuanda hiç güvenilirliği yok . Biran önce herkes puanını kaydederse daha iyi olur arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
herkesi çağıralım arkadaşlar,genel bir bilgimiz olsun en azından..

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar tüm tanıdığınız okulöncecilere haber verin sıralamasını öğrensin ve mutlaka kayıt altına aldırsın

Tepki Skoru
0
ben kesinlikle yazmıyacağım puanımı çünkü bir çok insan okuyor kendi puanını yazmıyor,okuyup çıkıyor,biz onun işine yaramış oluyoruz,geçen atamalarda hatırlarsanız hangi ili yazacağım desen hemen bir puan üstü biri çıkıp bende diyor sonra diğer sayfalarda başka puanla görebiliyorsunuz..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biliyorum taban puanları bilmiyoruz ama.47,725 ile durumum ne olur:(
sözleşmeli olurmu acep..

Tepki Skoru
0
ben kesinlikle yazmıyacağım puanımı çünkü bir çok insan okuyor kendi puanını yazmıyor,okuyup çıkıyor,biz onun işine yaramış oluyoruz,geçen atamalarda hatırlarsanız hangi ili yazacağım desen hemen bir puan üstü biri çıkıp bende diyor sonra diğer sayfalarda başka puanla görebiliyorsunuz..
ben anlamadım senin puanını kim görebilirki oradan???Tabiki ısrar etmeyeceğim sıralamanı öğrenmen için nede olsa pazartesi sıralamalar verilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle