Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıflar Arasında Çok Uçurum Varsa Ne Yapabilirim :(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar
benim sınıfımda  maddi sorunum var bizim okulumuzda benimle iki öğretmen var öğrenci fazla olduğu için bir öğretmen daha istedik çok geçmeden gönderildi ve sınıf düzenlemesi için MEB den araç-gereç istendi dönem sonunda da geldi şimdi o sınıf tamamen yenilendi ama benim sınıfım da aynı eşyalar kaldı yenilik yok ( çok canlı olmayan renklerde dolaplarım duruyor diğer sınıf caf caflı ve gösterişli ) benim için sorun değil velilerde sorun yapacak bunu ama bunları çok önemsemiyorum sadece öğrecilerim üzülecekler diğer sınıfa bakınca bunun için ne önerirsiniz öğrencilerimin üzülmemesi için ne yapabilirim
:10::10::10::10:

Tepki Skoru
0
iyide ben onlardan malzemeyi paylaşacağımı söylersem onları kıskandığımı düşünecektir hem diğer öğretmen yani aynı sınıfı paylaştığı öğretmen arkadaş dahi kullanmıyor o malzemeleri çünkü malzemeler ilk geldiğinde çok sahiplenici tutum sergiledi tutupta ben nasıl isteyebilirimki :(

Tepki Skoru
0
açıklamamı düzelteyim isteyemeyeceğim ortak kullanılamayacak ağır malzemeler ( masa, sandalye (ki bunlar takım halinde olduğu için vermez :( ), dolap vs oyuncak olsa onları paylaşırdık belki ama hantal eşya olunca paylaşım düşünmek ve istemek zor oluyor )

Tepki Skoru
0
Belki sınıfı bir süre onlar bir süre de siz kullanabilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle