Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfınız yeterince temizmi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu ana kadar 7 okul da görev aldım hepsinde sorun aynıydı,sınıfa giriyosunuz ,her yer toz içinde,perdeler sararmış kirden rengi dönmüş,halıflekse ayakabılarla basılmış, çoğu oyuncak kırık.... vs.
yanınızda çalışan hizmetliye rica ediyorsunuz ,birgün yapıyor,ikinci gün kayıp..aranıyor...sizde aynı sorunlarla karşılaşıyormusunuz yoksa benım başımamı geliyo hep...anasınıfından sorumlu hizmetli arkadaşlara ihtiyacımız var.. ..

Tepki Skoru
0
ewet haklısın bu sorun bende deyaşandi ben ekimde görewe başladım benim olmadığım süre zarfında sınıf kapısını kitlememş idareci ve okulun bütün çocukları ayakkabılarla girip tüm oyuncakları kırmışlar. temizleyene kadar canım çıktı

Tepki Skoru
1
anasınıfının hizmetlisi ayrı olduğu için hiç sorun yaşamıyoruz..
sınıfımda zaten halı yok, her sene yeni malzeme alıyorum, sınıf ve lavabolar devamlı temizleniyor..
avantajım bizim bölümün içinde ders yapılan sınıf, oyun odası, mutfak,tuvalet ve lavabolar var... okulun hiç bir bölümüne gitmiyoruz.. tuvaletlerin ortak kullanıldığı yerler biliyorum...
bu arada sizin hizmetliniz nasıl bu işi yapmaz ki?? o olmazsa başkası olur.. iş arayan o kadar kişi var ki...
allah yardımcın olsun arkadaşım..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim..tabiki ana sınıfı dediğin temiz olur.. herşeyle... umarım bu yıl böyle sorunlarla karşılaşmayız..

Tepki Skoru
0
bizi müdür yardımcısı çağırdı,sebep ne veliler sınıfı ziyarete geliyor sınıflar çok dağınık düzenler misiniz?
ben her sene haziran seminerlerinde sınıfımı topluyorum,bütün oyuncakları poşetliyorum.döndüğmde hep aynı manzara oyuncaklar açılmış ve darmadağınık bir sınıf.kim dağıtıyor,cevap yok.
bugün gidecez bakalım.toplamiiim diyorum ama eninde sonuında toplaycak yine benim.
iyi ki temizleyn var o da olmasa...okul dönemi sorun yaşamıyoruz.

Tepki Skoru
0
sınıfımı hizmetliler temizlemiyor.halıfleks zaten 1 haftada tozdan görünmüyor.oyuncalarımız da yaz boyunca darmadağın oluyor.artık kimin çocukları giriyorsa sınıfa.sene başına velileri tanımadığım için temizletecek kimse bulamıyorum.ne olacak bu yıl bilmiyorum.bide ilk hafta çocukları alıştırmaya çalışacağız.işimiz çok zor.keşke bi yardımcım olsa ama nerdeeeeeeeee...

Tepki Skoru
1
ne zorluklara göğüs geriyoruz yinede kıymetimiz yok..
gel de sinirlenme aaaaaaaa

Tepki Skoru
0
Ben Geöen Sene Okullarin Açilmasina Bir Hafta Kala Velileri Toplanti Yapacağim Diye çağirdim Toplantida Velilere Ve çocuklara Kendimi Tanittinm Daha Sonra Sinifin Durumunu Ve çek Kirli Olduğunun Anlatip Temizlemek Için Onlardan Yardim Istedim Bazilari Oyuncak Ve Halikari Yikadi Bazilarida Benimle Birlikte Sinifin Temizledi.böylellikle Sinif Temizlenmiş Oldu.eğer Annelerin çoğu Ev Hanimiysa Bu Yapilabilir.ama Burada Okuun Bulunduğu Yer çok önemli Benim Okulum Kenar Mahalledeydi Zaten Annelerin Hepsi Bu Işlerievde De Yapiyordu.bu Yol Denenebilir.

Tepki Skoru
0
Anasınıfı dediğn tabii temiz olmalı, aksi çok kötü . Ben o bakımdan şanslı olanlardanım o zaman. Sınıfın temzliği her gün süpürme , silme toz alma yapılıyor, tuvaletlerle bir ilgim yok. Böyle olunca eğitimi daha rahat verebiliyorum. Bir okulda doğru idare yönetim çok önemli arkadaşlar, umarım herkes için böyle olur, ileride neyle karşılaşacağımız da belli değil... bu sorunlar maalesef var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle