Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfımın ihtiyaçları var sınıfım çok kötü durumda

Tepki Skoru
0
Özlem keleŞ
erİmlİ İlkÖĞretİm okulu (aricak/elaziĞ)
(o424) 781 4007
İhtİyaÇ: ÖĞretmen dolabi perde kapi oyuncak tv vcd faalİyet panosu eĞİtİcİ cd kirtasİye gereÇlerİ ne İhtİyacim var. Ben 4 veya 5 ÖĞrencİ İÇİn kirtasİye aldim. Yardiminizi beklİyorum. İnŞallah sesİmİ duyarsiniz...

Tepki Skoru
0
arkadaşım terör bölgesinde ne işin var? sanki başka yer yokta orada okul açmışlar. kışın senin öğrerincin de olmuyor yada çok az oluyordur. veliler zaten hiç yardım etmez. bir tl yi çok görürüler. bir de kırtasiyeye yardım etmişsi. kaymakamlıktan yardım iste. vermezlerse zorla iste. oraya okul açmadan önce düşünsünler. senin adına üzüldüm. bir yıl dayanabilsen bence bırak işi tekrar çalış bırak eğitimden anlmayan terör bölgeinde ne işin var. meraka etme sensiz de ilk okula başlar onlar ..bunun vicdanla bir alakası yok. bizi devlet ahmah sanıyor o kadar...

EKM

Tepki Skoru
0
Selam tirlil sÖyledİklerİnİn hİÇ bİrİne katilmiyorum.Çokta ÜzÜldÜm bİr egİtİmcİnİn bÖyle dÜŞÜnmesİne.benİm Şirnakta 2 yilim burdakİ Çocuklarimi hİÇ bİr batili Çocuga degİŞmem.bunlarin hİÇ bİr suÇu yok.İstedİklerİ bİrazcik sevgİ.hİÇ bİrŞey sİzİn ordan baktiginiz gİbİ degİl.İŞİn İÇİne gİrİnce yada zor olan hayatlarina dahİl olunca herŞey Çok farkli.(bu arada bdogulu degİlİm batidan geldİm)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle