arkadaşlar sınıfıma isim lazım ama mevcut grafiğine uygun bir isim olması lazım hoş ben öğrencileriminde fikrini alıcam sonuçta onların sınıfı olacak sizde yardımcı olursanız sevinirim isim önerilerinizi bekliyorum...teşekkürler şimdiden!
benimde geçen döenmlerde papatyalar ve yıldızlar isimli sınıflarım olmuştu.siz de şirinler.minik adımlar,böcükler,kelebekler,uçan balonlar gibi isimleri düşünebilirsiniz
benim için her zamn uğur öceği bi tane.hürrüyet gazetisinin sokak kitaplarından siperman ve uğur böceği adlı bi kitaba rastlamaıştım okudum harika bi kitaptı ondan sonrada uğur böceği ismini takıldım kaldım
maceracı karıncalar , dans eden yunuslar, ışıldayan deniz kabukları, parlayan yıdızlar, şanslı yapraklar,dans eden yıldızlar, meraklı tırtıllar umarım işine yarar
küçük adımlar sınıfı olabilir çocuklarında ayak izlerini çıkartıp fotoları yapıştırıp mevcut grafiği yapabilirsin yada yaratıcı eller el izleriyle mevcut grafiği yapabilirsin şeker elmalar olabilir elmaları şeker boyasıyla boyayarak mevcut grafiği yapabilirsin umarım işine yarar kolay gelsin