Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfıma isim lazım!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıfıma isim lazım ama mevcut grafiğine uygun bir isim olması lazım hoş ben öğrencileriminde fikrini alıcam sonuçta onların sınıfı olacak sizde yardımcı olursanız sevinirim isim önerilerinizi bekliyorum...teşekkürler şimdiden!

Tepki Skoru
0
ben geçen sene penguenler demiştim.önceki sene de laleler sınıfı demiştim.işte garafiklerim.umarım işine yarar.

Tepki Skoru
0
benimde geçen döenmlerde papatyalar ve yıldızlar isimli sınıflarım olmuştu.siz de şirinler.minik adımlar,böcükler,kelebekler,uçan balonlar gibi isimleri düşünebilirsiniz

Tepki Skoru
0
baloncuklar...şirinler....melekler....gülücükler....şekerler....sümbüller...paptyalar...güller....kardelenler....kuzucuklar.... vb olabilir mi acaba :)

Tepki Skoru
0
calıskan arılar mınık yıldızlar elma sekerı ucAN BALON KIRMIZI BALIKLAR VB

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler arkadaşlar minik yıldızlar ve uçan balon olabilir heralde bakalım kendileri ne isteyecekler :)

Tepki Skoru
0
Staj okulumda sınıfların isimleri; Aybebeler( 3-4 yaş), Aycanlar( 4-5 yaş) ve Aykanlar(5-6 yaş)dı.

Tepki Skoru
0
Hoşuma giden isimler; kelebekler, papatyalar,şirinler, yıldızlar ve çiçekler sınıfı:)

Tepki Skoru
0
benim için her zamn uğur öceği bi tane.hürrüyet gazetisinin sokak kitaplarından siperman ve uğur böceği adlı bi kitaba rastlamaıştım okudum harika bi kitaptı ondan sonrada uğur böceği ismini takıldım kaldım

Tepki Skoru
0
maceracı karıncalar , dans eden yunuslar, ışıldayan deniz kabukları, parlayan yıdızlar, şanslı yapraklar,dans eden yıldızlar, meraklı tırtıllar umarım işine yarar

Tepki Skoru
0
küçük adımlar sınıfı olabilir çocuklarında ayak izlerini çıkartıp fotoları yapıştırıp mevcut grafiği yapabilirsin yada yaratıcı eller el izleriyle mevcut grafiği yapabilirsin şeker elmalar olabilir elmaları şeker boyasıyla boyayarak mevcut grafiği yapabilirsin umarım işine yarar kolay gelsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle