Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıfa Leylek Geldiii :)

Tepki Skoru
3
Bu leylek yuvasıNI, bahar topuna kardeş etkinlik olarak yaptık :) "Bahar topu" muzu hatırlayan arkadaşlar farkediceklerdir; malzemeler aynı...Yani, gövde kısmı, elektrikli ısıtıcı ayağının kutusundan, üst kısmı da, yarım bir yerküreden :) içine de biraz saman doldurduk, leyleği ben çizdim (ördeğe benzediğinin farkındayım) , çocuklar boyamaları yaptı...Aslında, yerkürenin dış kısmı görünmesin diye yine samanlarla kaplıcaz ama çocuklar sabırsız davrandılar, "öğretmenimm, hemen koy bunları internete" diye :) buyurun leylek yuvamızzz...

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
Ellerinize sağlık hocam:)paylaşım için de tşk...

Tepki Skoru
0
bizim leyleklerinn annesini bulduk hocamm :) seviyorumm bu forum sitesinii :) ellerinize sağlık

Tepki Skoru
3
haklısınız hocam :) bugün çocuklara," çocuklar, biliyor musunuz, bizim leyleğin bebeklerini buldum" dedim...bana demezler mi, "öğretmenimmm, hani bebekleri leylekler getirmezdi" diye ??? :20: yani aslında "bebek" değil de, "yavru" kelimesini kullanmam lazımdı,sağolsunlar açık bulunca, hemen lafı yapıştırıyorlar :) ayrıca teşekkürler :)

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam :) bugün çocuklara," çocuklar, biliyor musunuz, bizim leyleğin bebeklerini buldum" dedim...bana demezler mi, "öğretmenimmm, hani bebekleri leylekler getirmezdi" diye ??? :20: yani aslında "bebek" değil de, "yavru" kelimesini kullanmam lazımdı,sağolsunlar açık bulunca, hemen lafı yapıştırıyorlar :) ayrıca teşekkürler :)

çook güzell bir anı olmuş hocam sizin için :) :)

Tepki Skoru
3
gerçekten de öyle oldu hocam...böyle komik, enteresan olayları, elimden geldiğince, yazıp, not etmeye çalışıyorum ama anca yetişiyorum :)

Tepki Skoru
0
Hocam bitti mi bu etkinlik? Bitmiş halinin fotosunu istiyorum ona göre. :)

Bu arada benimkilerden biri de bugün bayağı saçma sapan bir laf söyledi bugün. 3-5 dakika güldüm. Ama lafı unuttum. :)

Tepki Skoru
3
mustafa hocam, etkinlik bitti ama biz de bittik :16: heryer saman oldu, yapıştırma konusunda da zorlandık biraz :) ama değdi bence... fotoğrafa gelinceee,,, makineyi 2- 3 günlüğüne bir arkadaşa ödünç verdim, alır almaz paylaşıcam ... ayrıca sizin olay da güzelmiş,,,çocuğa hak vermemek elde değil :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle