Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf öğretmenleride yetmez açığı kapamaya

Tepki Skoru
0
ben diyarbakırda yaşıyom tercihlerim o yönde olur olursa ama tabiki herşey kısmet kim bilirdi 10 bin alım olucak.

Tepki Skoru
0
geçensene aynı sınıfı paylaştıgımız ögrt urfalıydı kadrolu o yapmamış zorun hizmet o söylemişti, yani öyleyse gel antalyaya buralar güzel:)

Tepki Skoru
0
hocam herkez memleketinde yaşamak ister değilmi bende buranın topraklarında öğretmen olmak istiyorum

Tepki Skoru
0
haklısın bende tabiki memleketimi isterim ama insanlar gitikleri yere çabuk adapte oluyorlar ben de 7 yıldır burdayım artık gitmek istemiyorum memleketin hepsi bizim

Tepki Skoru
0
inşallh bu hafta içi bir haber alırız iyi geceler

Tepki Skoru
0
bu hafta bu hafta diye kaç hafta geçti haydi hayırlısı:eek:llk::eek:llk:

Tepki Skoru
0
carpediemdeniz arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.KPSS sınavına girmemiş çok sayıda okul öncesi mezun olduğunu biliyorum.Bilseydik puanların düşeceğini girmez miydik.45_50 almak zor değildi..işin doğrusu pes etmiştik.benim ayrıca şöyle bir düşüncem var.bu yıl 2008-2009 kpss puanı ile alım yapılıyor.madem açık çok fazla 2007 kpss puanlarını da dikkate alabilirler.bu devletin daha önceden de yaptığı bir uygulama.yıllarca devlet okullarında usta öğreticilik yaptık ,belli tecrübeler kazandık sizce haksız mıyım arkadaşlar....

Tepki Skoru
0
madem 60 saat yetiyor yeterli olmaya bizde sınıf öğretmeni olalım ondada açık var senelerce okuduk hakkımı yiyenleri hakka havale ediyorum yakında diş doktorları göz muayenesi yaparsa şaşırmayacağım sabır taşı kafamızda çatladı ama elden ne gelir kulakları tıkanmış

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle