Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf öğretmenleride yetmez açığı kapamaya

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlerin yeri boş gözükmüyor 10000 atanmada ücretli gönderildiğim okulun adı listede yoktu puanım yetmedi ve bu okulda kaldım resmen mecburum. boşlukları doldurmak için varız sanki. ilk önce okula yerleştirildim sonra atamalar oldu. asıl ücretli kölelik kalksın bak bakalım seyre. 3-5 puanın hesabı yapılır mı. biz bittik şimdi sınıf öğretmenleri mi açıkta kaldı. bizi de sınıf öğretmeni yapsınlar o zaman. madem Avrupa birliği istiyor o zaman standardına uyulsun. sanki ticarethane kasımda atamam olsa çocukların haberi yok hani çocuk merkezdi eğitimde. onları yıkıp gitmek ne zor.

Tepki Skoru
0
olurmu arkadaşım beni eylülde bi okula verdiler 5gün çalıştım 10bin atamada yerime sözleşmeli geldi şimdide başka bi okula ücretli görev verdiler şimdi oraya devam ediyom kasımda olursa tabi atama yine biri gelecek merak etme ücretli olduktan sonra heryer boş görünüyor

Tepki Skoru
0
öncelikle yeni konuyu actıgın için tbrk edeyim:)...evet ücretli ögretmenlerin calıstıgı yerler acık gözüküyor,ayrıca 1. öncelik bizim arkadaslar ,herkes atanır,bu bölümden kimse kalmaz , ihtiyacı karsılamak için olabilir belki...ama bizler dururken ve öncelik bizdeyken sınıf ögretmenlerini atamayacaklarını düsünüyorum...burdan su sonuc cıkıyor aslında demek ki ne kadar cok acık var ve mevcut mezun sayısı yetersiz...

Tepki Skoru
0
ayrıca okuduklarım kadarıyla sınıf ögretmenleri bu seminerlerden sonra ÜCRETLİ ÖGRETMENLİK yapabileceklermiş...yani kadro veya sözlesmeden bahsedilmiyor...iyimser ve kötümser düsünüyorum bu durumda...ayrıca zaten sınıf ögretmenliginde de ücretli ögretmenlik yapan sayısı fazla...onlarda kendi branslarında yapıyorlar ve onların sayısıda fazla yani sınıf ögretmenin kendi bransından ücretli ögretmenlik yapmayıpta okul öncesinde yapmasının nasıl bir acıklaması olurkii...yani varda elbet meantıklı gelen bir durum yok...umarım atama sayımız fazla olurda herkes atanır,atanamayan kimse kalmaz...

Tepki Skoru
0
ayrıca okuduklarım kadarıyla sınıf ögretmenleri bu seminerlerden sonra ÜCRETLİ ÖGRETMENLİK yapabileceklermiş...yani kadro veya sözlesmeden bahsedilmiyor...iyimser ve kötümser düsünüyorum bu durumda...ayrıca zaten sınıf ögretmenliginde de ücretli ögretmenlik yapan sayısı fazla...onlarda kendi branslarında yapıyorlar ve onların sayısıda fazla yani sınıf ögretmenin kendi bransından ücretli ögretmenlik yapmayıpta okul öncesinde yapmasının nasıl bir acıklaması olurkii...yani varda elbet meantıklı gelen bir durum yok...umarım atama sayımız fazla olurda herkes atanır,atanamayan kimse kalmaz...
inşallah arkadaşım ya ne kadar pozitif yorumlarınız var gecenin bu saatinde sayenizde mışl mışl uyuyabileceğim.....

Tepki Skoru
0
bende umutluyum arkadasım en basından beri bugüne kadar olumlu-olumsuz bir cok duyum aldık haber okuduk gördük vs... ama umudumu asla yitirmedim arkadaslarada zaman zaman bu konuda telkinlerin olmustur... ben şuan inanıyorum evet atama olacak ama ne kadar...sorun bu bence ...branslara ayrılan kontenjanların acıklanmasıyla biraz rahatlarız belirsizlik gerginlestiriyor ister istemez... ve kötü ihtimalle sayı az olursa kasım atamasında...subat atamasına umudum var...subatta olmazsa seneye ... aslında sunu demek istiyorum yani önümüzdeki 4,5 yıl için atanamama durumumuz yok...elbette yas engeline yakın olan arkadaslar için bu süre uzun olacaktır... gönül isterki herkes atansın kasımda...saglık olsun... benim kasıma dair umutlarım var ...dilegim sayının fazla olması ve cok arkadasımın yüzünün gülmesi...

Tepki Skoru
0
Başvurum onaylanmadığı için atanamadım. Kasım atamasından umutluyum.
kasımda atama yapılacak ama ne kadar, sözleşmeli mi kadrolu mu belli değil.
Bana bu hafta açıklanacak gibi geliyor.

Tepki Skoru
0
umarım acıklanırda atanırız ...hepinize iyi geceler diliyorum cıkıyorum görüsürüz...hersey gönlünüzce olsun...

Tepki Skoru
0
her zaman umutlusun arkadaşım işallah iyi haberler alırız hepimiz atanırız ama sana ayrıca her zaman hayata bu şekilde olumlu bakman dilegiyle

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kadrolu alım olursa nasıl olur?Tahminde bulunur musunuz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınava giren herkesi alacaklar hepimiz atanacağız inş ben böyle düşünüyorum.sınıf öğretmenlerini almalarının sebebi yeteri kadar mezun yok.yazılarda hep acık kapanmadığı takdırde diyor.bızım hepimizi alsalar acık yıne kapanmaz.bızım boludakı okullar yenı sınıflar acacaklar ve kasım atamasını beklıyorlar

Tepki Skoru
0
her zaman umutlusun arkadaşım işallah iyi haberler alırız hepimiz atanırız ama sana ayrıca her zaman hayata bu şekilde olumlu bakman dilegiyle
sudem tsklr arkadasım bu konuda umudum gercekten var ve yasama daşr sunları düsünüyorum iyi düsünmek iyi seyleri getirir diye... güzel seyler duyacagız umudum var...herkes sevinsin mutlu olsun artık...

Tepki Skoru
0
bu ara sitede sorun var ama ben carsamba yada persembe siteye birşey yazdım bunu ist.pendik ilçe mem.sube müdürü söyledi bizzat toplantı yapılmıs ve sayılarla ilgili degerlendirme yapılmıs suan için konusulan rakam 5binmiş...sube müdürü bunu söyledi...ama biz bakanlıktan bir haber bekliyoruz 5bin olmasında 3bin-4bin olsun vs... o yüzden en güzeli bakalıgı beklemek...ben olmayacagına dair birşey duymadım ama atamanın olacagına dair okul öncesine kontenjan ayrılacagına dair duydum kadrolu degil sözlesmeli alım yanii...sözlesmeli arkadasları elbette kadroya alsınlar...ama bizler daha atanamadık sözlesmeli bile olamadık o yüzden önce CAN sonra CANAN diyorum :( kusura bakmayin lütfen... umarım birgün herkes kadrolu olur....

Tepki Skoru
0
arkadasım guzel bı haber ıçimize su serptin.ben iyi düşünüyrm.ıns hepimiz atanırız.benm aldgm duyumlarda iyi yonde bakalım zamn gösterecek....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle