Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf defteri doldurulması

Tepki Skoru
0
en iyi akşamlar...Arkadaşlar sınf defterlerinizi nsıl doldurdunuz veya bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.(arka sayfalardaki renk kavramı çizelgesi,sayı kavramı çizelgesi,şeil kavramı çizelgesi) şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben ya pa nın hazırlamış olduğu öğretmen devam takip defterini tutuyorum,sınıf defteri doldurmuyoruz bildiğiniz gibi ve bu defterde bahsettiğiniz çizelgeler yok:(((

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim. Bu defter bu sene çıkmış.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar milli eğitim bakanlığının okulöncesi eğitimi sınıf defteri kullanan yok mu?yeşil deri bir defter....

Tepki Skoru
0
benim kullandığım defterin arkasında boy,kilo,renk,saylar şekiller listesi var aylara göre. bende o ayda hangisini verdiysem yazıyorum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okul öncesinde defter doldurmuyoruz.sadece öğretmen takip çizelgesi var

Tepki Skoru
0
teşekkürler herkese...

Tepki Skoru
0
yok ama bazı müdürler inatla doldurmamızı istiyor.

Tepki Skoru
0
iyi akşamlar bende arkadaşlardan bilgi aldım hangi kavramı hangi ay veriyorsanız o aya o kavramı yazıyorsunuz örnek eylül ayı kırmzı renk şekil olarak kare v.b. ekim ayı sarı mavi renk şekil daire v.b umarım yardımcı olmuşumdur...iyi akşamlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle