Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınıf defteri doldurma!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu yıl zümre toplantısından sınıf defteri doldurma kararı çıktı biliyorsunuzdur..biz sadece devamsızlıkları dıldurup ders planları kısmına imza atıyorduk..ancak okul müdürümüz sınıf öğretmenleri gibi konunun muhakkak işlenmesi gerektiğini söyledi..şimdi ders planları kısmına kazanım mı yazsam sadece değerlendirmemi yapsam veya konu içeriğini mi yazsam bilmiyorum..sizler neler yaptınız bu dönem bilgi verirseniz çok sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bana daha yeni müfettiş geldi.Sınıf defterinin kalktığını söyledi.Ama nedense bazı müfettişlerin bu sınıf defterini hala niye istediklerini anlamıyorum.Yok öyle bişey tasalanmayın.

Tepki Skoru
0
ama geçen yıl istemişler.bu yıl okulun teftiş yılı değil zaten de.bizde sorun çıkaran müdür bey...

Tepki Skoru
0
ama geçen yıl istemişler.bu yıl okulun teftiş yılı değil zaten de.bizde sorun çıkaran müdür bey...
arkadaşım sınıf defteri doldurursan suç işlemiş olursun. müdür sana yazılı emir versin. yazılı emir verince en azından suçu ortaklaşa kabullenmiş olursun. eğitimlerde bunları bastıra bastıra anlattı müfettişler bizlere. kesinlikle dediler sınıf defteri doldurmayın doldurursanız suçlu olursunuz. müfettişlerden duyduklarımı söylüyorum.. karar vermek sizin yetkiniz. kolay gelsin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle