Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınavsız geçiş hakkı

Tepki Skoru
0
merhabalar ben lise son öğrncisiyim we çok kararsız kaldım bu sene sınavsız geçiş yapmayı düşünüyorum...sizce yapayım mı? cewap werirseniz çook sewinirim şimdiden teşkürler:36_1_21:

Tepki Skoru
0
okul puanın ne durumlarda valla sınansız gecıs yaparsan zaten ılk yapabılırsın bıdahakı yıllarda sansın yok eger dershaneye gıdıp hazırlanıyosan 4yıllık hedefın olsun ama zor eger yapama dıyosan 2yıllıkları yaz durumunu sen bılıceksın artık kolay gelsın :)

Tepki Skoru
0
bana kalırsa yapma derim.dgs yle falan da uğraşma...denize katılıyorum bu konuda...sen direkt 4 yıllık fakülte oku derim ben
sevgiler...

Tepki Skoru
0
arkadaşım bence karar senin ama arkadaşlarımın fikirleri tamamen doğru ben 4 yıllık okulöncesi mezunuyum ama eğer 2 yıllık bitirseydim birtakım zorluklarla karşılaşacaktım o yüzden kendinden biraz ödün ver ve şu sınavlarda asıl yapacağından eminim hem dönüşü var yanılmıyorsam hem sınava girip hemde sınavsız geçiş hakkınız var yanılıyorsam arkadaşlarım düzletsin ama sen kendine başarabilirimi hedef al bak nasıl geliyor arkası.Hedeflerini iyi belirle derim sana başarılar.....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepiniz gerçekten çok dolmuşsunuz inanın sizin durumunuza ben kendi adıma çok üzüldüm.
Hepimiz galiba bazı haksızlıklarla karşı karşıya kalıyoruz.
boşverin derim sizi üzenler utansın......

Tepki Skoru
0
Tuba canım arkadaşım bak ne güzel kendi hedefini belirlemişsin
kim kaybetti ortada sen kazanacaksın işte o kadar.
Yapabilirim demek başarmanın yarısıdır bence....
Sizin gibi azimli arkadaşlar kaybetmez bence....
Bu arada Ayben sende ÖSS ile ilgili fikirlerinde kararlı ol....
Son karar her zaman senin.....

Tepki Skoru
0
Bu güzel sözleride duymak bu saatte banda ilaç gibi geldi.
İnan hayata sarılmak ve mücadele etmek gibisi yoktur.
Gerçi yeterince yorgun savaşçılara döndük ama neyse....

Tepki Skoru
0
bence 2 yıllığa geç arkadaşım eğer 4 yıılık kazanamam diyorsan mutlaka yaz lise mezunu olmaktansa 2 yıllık oku. Hatta maltepe üniyi tavsiye ederim mükemmel eğitim kadrosu var 4 yıllıkta bile gösterilmeyen dersler veriyorlar. benden tavsiye

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kardeşimin okul puanı 86 bu sene sınavsız geçişe bşvurdu sanırım çocuk gelişimi bu sene mezun vermiyor sizce kazanma ihtimali varmı

efi

Tepki Skoru
0
ya ben bu sistemden hiç bişi anlamıorum bende lise 4 meslek okuyorum staj görüyorum bi kolejde ama öğrtmenlerin hiçbiri 4 yıllık mezun değil yani geç 2 yıllığa bitirdikten snra bi kolejde çalış parada o biçim yani:):)

Tepki Skoru
0
ben açık lise öğrencisiyim.Düz mezunuyum ama çocuk gelişim bölümünü duydum ve bu sene oraya başladım.sınavsız geçiş nasıl oluyor neye göre belirleniyor.okul genelinde mi seçiliyor? kaç kişi alınıyor?

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin ,hiç bir şey için geç değil ,bakın ben 34 yaşındayım ve şu an sadece bir sertifikayla işe başlamak istiyorum çok geç kaldığımı düşünüyorum bi de 4 yıllık bi açıköğretim tutrabilirsem hayat benim için o zaman başlıyacak ..keşke demekten nefret ediyorum ama keşke sizin yaşınızda bunlara zaman ayırsaydım ....yılmak yok yola devam arkadaşlar sevgiler..

Tepki Skoru
0
sınavsız geçiş hakkı kaldırıldı die bi duyum aldım acaba doğrumu bilenimiz varmı:(

Tepki Skoru
0
ewtt kaldırıldı hocam.. giriş artık puanla..ve 2 yıllık eğitm süreci 3 yıla çıkarıldı..
bilgileirnize..

Tepki Skoru
0
arkadaslar 2 yıllık hıcbır ıse yaramıyo bence gıtmeyın calsıın 4 yıllıga gıdın maas daha yuksek dıye ıstıyosanız lıse mezunuyla rarada 50 100 mılyon fark var 2 yıl okuyup 50 mılyon fazl alıyım derken 2 yılda 10 mılyar fıaln gıder tahmınen bunada yazıkk zqne hedef 4 yıl olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle