Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınavlarınız nasıl geçti??

Tepki Skoru
0
ben 2, sınıfım ..sorular bana zor geldi..benim gibi zor gelen arkadaslar varmı..yada kolaydı diyenler

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben de 2.sınıfım öğretim ilke ve yöntemleri ve müzik zor geldi ama diğerlerine göre daha az calıstıgım için öyle psikoloji ve erken cocukluk dön.gelişim iyiydi

hfz

Tepki Skoru
0
ben 1. sınıfım bizimki kolaydı ben de diğer bölümünde açtım bu bölümü bilmiyordum kimse mesaj yazmadı ama

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar,ben de 2. sınıfım bu gün ben de girdim sınava.bu sene çok çalışmadığm için mi ne biraz zorladı beni.geçen seneki gibi değildi.zaten öğretim ilke ve yöntemleri dersinden de pek hoşnut olamadım geçen sene de bu sene de sinirlerimi bozdu be...

Tepki Skoru
0
banada zor geldiya calışmış olmamama ragmen baya zorlandm inş yarınkiler iyi gecer

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar bende 2.sınıftayım sorular gerçekten zordu.bi de bu seneki kitaplardan pek soru yoktu sanki geçen seneye yönelik sorular wardı.ben çok çalışmadım ama bu kadar zor beklemiordum.bakalım bugün ne olacak.herkese başarılar

Tepki Skoru
0
4. sınıf bence oldukca kolaydı.Pek çalıştıgım söylenemez ama önceden öğrendiklerimizi pekiştirici bir sınav gibi geldiginden kolaydı bence.

Tepki Skoru
0
4.sınıf kolaymıydı? eminmisin bilmeden hiçbirşey yapılamayacak bir sınavdı.Bence çok zordu ve çalıştığım halde bu da benim düşüncem.Özellikle bugünkü sınav

Tepki Skoru
0
ben 2, sınıfım..sorular çok ayrıntılı ve ünite sonlarındaki sorulardan birkaç tane geldi.geçen seneki sorular daha kolaydı.

Tepki Skoru
0
bende 2. sınıfım gerçekten sorular çok uğraştırdı çok zorlamış soruları hazırlayanlar kendilerini sınavdan çıktıktan sonra bie başım ağrıdı saatlerce

Tepki Skoru
0
ya merhaba ben de 4, sınıfım sorular ve cevapları ne zaman internette yayınlanır bilgisi olan var nı. bence zordu . hiç çalışmadığım için de zor gelmiş olabilir ama bence ZORDU ZORRRRR

Tepki Skoru
0
bende 4 sınıfım özellikle bugün türk tarihi maf etti.diğerlerininde türk tarihinden kalır yönü yok ilkez bu kadar zorlandım.sorular yarın e öğrenmeye verilmesse salıya kesin verilir

Tepki Skoru
0
ama hakkaten kötüydü ya hep satır arası sorulardı ya cevabını bile bulamıyorum kafama takılanların. yapamayalım diye mi sormuşlar yoksa bu sene yardımcı olmadığından mı böyle oldu bilmiyorum

Tepki Skoru
0
slm bendee 4.sınıf öğretmenlik mesleğine giriş türk tarihi ne kadar zorduuu bu gün tam bş fiyaskoyduuu...

Tepki Skoru
0
Bende 4.sınıfım soruların doğru cevabını bulacağım diye kendimi okadar zorlamışım ki başım ağrıyor.Bu Anadolu Ünv.Bence bize kastı var.3.sınıfın dersini sormalarını hiç anlayamadım.

Tepki Skoru
0
4. sınıfım.kötüydü,hele bugünkü berbat

Tepki Skoru
0
bende 4. sınıfım kötüydü hakkaten kızlar
burcu09 nerden buarada?

Tepki Skoru
0
Slm arkadaslar bende 4.sinifim sorular hakkakaten bi garipti
sanki kendimi kpss deneme sinavinda hissettim neydi o oyle hele turk tarihi allahimm allah finaller yardim etsin :36_11_13:

Tepki Skoru
0
bende 4. sınıfım ama ilk defa helede pazar günü tarih dersinden dolayı diplomamı bile alamayıp tek dersten 1 sene daha bekleyebilirim düşüncesi sardı yani:(:(:(:(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle