Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sinaviniz nasil geÇtİ arkadaŞlar?

Tepki Skoru
1
kaçıncı sınıfsınız ve bugün yapılan AÖF arasınavınız nasıl geçti?benim gibi üsttten ders alan arkadaşlar varmı?hepinize sesleniyorum.

Tepki Skoru
1
Ben de ses vereyim burdan:)1.sınıfım bugün yapılan sınav bana karışık geldi,kolay gelmedi bana.dünkü daha kolaydı ve daha rahat bitirdim.

Tepki Skoru
2
Bende ses veriyorum:D 1.sınıfım bende:) Dünkü sınavlarım bugünkü sınavlara oranla daha iyiydi. Serdilan ne kadar çok ortak yönümüz var arkadaşım:)

Tepki Skoru
1
Değil mi ya:)ikimiz de koç burcuyuz oldan olsa gerek:))

Tepki Skoru
0
2. sınıfım 3 ten 3 adet ders aldım.hepsi iyi geçti de şu eğitim felsefesiyle çanın dibine vurduk sanırım tüm 2 ler :2:

Tepki Skoru
1
Bende ses veriyorum:D 1.sınıfım bende:) Dünkü sınavlarım bugünkü sınavlara oranla daha iyiydi. Serdilan ne kadar çok ortak yönümüz var arkadaşım:)
anladım inşallah iyi geçmiştir. yardımcı olacağımız bişey olursa bilidirn arkadaşlar

Tepki Skoru
1
inş hocam.sınav sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz(Dilara ve ben):)inş ii gelir.

Tepki Skoru
0
geçmiş olsun arkadaşım kaç ders aldın üstten 3 sınıf kolay değil
tşk ler hocam...ama emin olun 3. sınıf dersleri daha kolay.onlara son akşam calısıp giriyorum daha fazla alıyorum nedense.cunku mantıga dayalı.okuyup cvp verebiliyosun.ama 2. sınıf dersleri hep ezber

Tepki Skoru
0
ben de ikinci sınıfta hiç konu çalışmadan geçtm çok kolaydı, 3 de kolay ama türk eğitim tarihi ve 4. sınıftan aldığım bilimsel araştırma yöntemleri biraz zorladı beni :) ayrıca o kadar zorlamasına rağmen onur belgesi aldım :) artık sadece okulun bitmesini istiyorm çok sıkıldm ..

Tepki Skoru
1
ben de ikinci sınıfta hiç konu çalışmadan geçtm çok kolaydı, 3 de kolay ama türk eğitim tarihi ve 4. sınıftan aldığım bilimsel araştırma yöntemleri biraz zorladı beni :) ayrıca o kadar zorlamasına rağmen onur belgesi aldım :) artık sadece okulun bitmesini istiyorm çok sıkıldm ..
Darısı bizim başımıza:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.