- Tepki Skoru
- 1
kaçıncı sınıfsınız ve bugün yapılan AÖF arasınavınız nasıl geçti?benim gibi üsttten ders alan arkadaşlar varmı?hepinize sesleniyorum.
geçmiş olsun arkadaşım kaç ders aldın üstten 3 sınıf kolay değil2. sınıfım 3 ten 3 adet ders aldım.hepsi iyi geçti de şu eğitim felsefesiyle çanın dibine vurduk sanırım tüm 2 ler :2:
anladım inşallah iyi geçmiştir. yardımcı olacağımız bişey olursa bilidirn arkadaşlarBende ses veriyorum1.sınıfım bende
Dünkü sınavlarım bugünkü sınavlara oranla daha iyiydi. Serdilan ne kadar çok ortak yönümüz var arkadaşım
![]()
inşalah iyi geçer..yadımcı olacaımız bişey olursa bildirinizBen de ses vereyim burdan1.sınıfım bugün yapılan sınav bana karışık geldi,kolay gelmedi bana.dünkü daha kolaydı ve daha rahat bitirdim.
Harfiyen katılıyoruminş hocam.sınav sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz(Dilara ve ben)inş ii gelir.
felsefe bitirdi beni de :14:2. sınıfım 3 ten 3 adet ders aldım.hepsi iyi geçti de şu eğitim felsefesiyle çanın dibine vurduk sanırım tüm 2 ler :2:
tşk ler hocam...ama emin olun 3. sınıf dersleri daha kolay.onlara son akşam calısıp giriyorum daha fazla alıyorum nedense.cunku mantıga dayalı.okuyup cvp verebiliyosun.ama 2. sınıf dersleri hep ezbergeçmiş olsun arkadaşım kaç ders aldın üstten 3 sınıf kolay değil
Darısı bizim başımızaben de ikinci sınıfta hiç konu çalışmadan geçtm çok kolaydı, 3 de kolay ama türk eğitim tarihi ve 4. sınıftan aldığım bilimsel araştırma yöntemleri biraz zorladı beniayrıca o kadar zorlamasına rağmen onur belgesi aldım
artık sadece okulun bitmesini istiyorm çok sıkıldm ..