Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınavın iptal edilmesi ihtimali halinde bence biran önce ders çalışmaya başlasak...

Tepki Skoru
0
evet mantıklı ama yenı yapılacak sınavda da aynı olayların yaşanmayacağı ne malum bunun bi garantisi varmı herzaman olduğu gibi parası olan düdüğü çalıyor galiba bütün sene boyunca çalış sonra sonuç bukadar kötü bir puan al ve yine insanlar parayı bastırıp soruları alsın geçen sene de böyle bir söylenti vardı offffff ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Tepki Skoru
0
artık böle bişeye bi daha yelteniceklerini sanmıyorum. baksana ne kadar olay oldu mitinglerde bile bu konuşuluo daha önce bu kadar büyümemişti bu raddeye gelmemişti olaylar bu seferki çok büyük çoookk..ve ben artık sınavın iptal olucağına garanti gözüyle bakıyorum şimdiden ders çalışmaya başladım bile...

Tepki Skoru
0
biz alışmıız zaten emme basma tulmba gibi ders çalışıp ineklemeye bide sonuç alabilsek içim yanmaz hep sonuçsuz kalıyoruz neolcak bizim buhalimiz......

Tepki Skoru
0
hocam kimse sınavın iptaline olumlu bakmıyor bu en son şık birde hakkı ile yüksek puan kiişiler sınavın iptali halinde dava açacak ayrıca şimdi puanı yüksek olup atamaya başvurmuş kişiler tekrar sınav yapıldığında düşük puan alıp bu hakkıda kaybedecekler o sebeple sınav iptaline eğitimsen de mantıklı bakmıyor bu en çare bence çok erken biraz beklemek lazım şimdiden kitaplara gömülüp psikolojimizi bozmayalım

Tepki Skoru
0
bencede ben bütün kitaplarımı kolileyip kaldırmıştım tekrardan onları açıp masaya koyasım gelmiyo sınavın iptali olmamalı olmamalı olmamalı, dersaneye verdiğim paraya mı yanayım, çocuğumla eşimle ilgilenemememi yanayım, der çalıştığım zamana mı sitrese girip ağladığım günlere mi 1 senem evde ders çalışmakla geçti hayattan bağlantımı kesmiştim şu kopya çeken alçaklar yakalansın ve puanlar tekrar hesaplansın bir an önce okullarımıza yerleşelim bu ne rezilliktir kafayı yiyicem yaw

Tepki Skoru
0
sınav iptal falan olmasın.o zamn da haksızlık olur.hakkıyla yuksek puan alanlar var.zaten sadece kopya cekenler bulunup onlarınkı iptal edılecek dedıler.inşallah ıptal olmazz :(:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hangibirimiz hakkıyla puan aldı kii... yüksek alanların belki daha yüksek olucaktı puanları neden bunu anlamıosunuz...siz sadece atanabileceğinizi düşünüosunuz o kadar lütfen bencil olmayın.tamam ben zaten atanabileceğim puanı aldım gerisi beni ilgilendirmez diye düşünmeyin. herkes atanmayı hakediyo.

Tepki Skoru
0
şahsen ben o puanı hakkımla.bırhada sınava hazırlanmak kolay mı.kopyacılar bulunup onlarınkı ıptal edılsın.tekrar boyle olmayacağı ne mağlum.inşallah ıptal olmaz tecıh bıle yaptık

Tepki Skoru
0
sınava hazırlanmıcaksın zaten bilgilerinin taze olması lazım genel bi tekrar yapman kafi...bu benm vereceğim bi karar değil elbette bekleyip göreceğiz en mantıklı olan neyse o olucaktır..ben sadece uyarıyorum şimdiden bi tekrar yapın diye siz bilirsiniz...elbette bizim de istediğimiz hırsızların hepsinin bulunması ama bu mümkün değil...yine de bekleyip görücez referandumdan sonra her şey açığa çıkar sanıyorum..

Tepki Skoru
0
üzgünüm ama sınav iptal olacak ben kitaplarımı kolilerden çıkardım bugün çalışmaya başlıyacam sizde öyle yapın bu bir tahmin değil emin yerden bana inanın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence bukadar olaydan sonra iptal olur bide kopya çeken herkesi tespit etmek çok zor ne malum her kopya çekenin 120 net yaptığı uyanık olup özellikle yanlış yapıp boş bırakanlarda olmuştur bence

Tepki Skoru
0
eger sınav ıptal edilirse herkeks hakkını arayacaktır.ewet iptal olması gerekıyor ama yenıden sınava gırmek kolaymı?ben bu işe bi çözüm bulsunlar yoksa sonuç hıc de ıyı olayacak.of allahım off ne sans ya :(:

Tepki Skoru
0
Sinav iptal edilir mi edilmez mi bunu henuz bilmiyoruz ama
iptal edilirse sinavlarin en kazigina hazirlikli olmalisiniz

oyle yuzlerce kisinin tum sorulari dogru yapmasini bir kenara birakin, birkac kisinin bile
tam net cikarmasina tahammul edemez kamuoyu

sinav komisyonunun alternatifi yok,
bir kere sorulari en zorlarindan sececek

gene kopya girisimi olursa, kopyacilar da
80-90 puana razi olacaklar(yoksa gene baslari
agriyacak)

Tepki Skoru
0
Bende bütüm kitaplarımı kaldırdığım yerden geri çıkardım. oysa onları ne hayallerle kaldırmıştım. güya atanıp, kitaplarımıda sınava hazırlanan ihtiyacı olan birine verecektim. 2 gün önce çıkardım kitapları ama inanın hala çalışmaya başlayamadım. kitapları görünce bile sinirlerim bozuluyor. ilk sınav zamanındaki o sıkıntıları, uykusuz geceleri tekrar yaşıyor gibiyim. Allahım sen bize yardım et. çok yüksek bir puan almamıştım ama yeni sınavda okadar alacağımı bile zannetmiyorum. Bana 14 aylık kızımla ve karnımdaki bebeğimle bu sıkıntıları yaşatan kopyacılara hakkımı helel etmiyorum... Allahım sen hakkımızda hayırlısını nasib et ... amin

Tepki Skoru
0
valla ben de henüz başlayamadım . zaten şuan iş aramakla meşgulüm rehabilitasyonlara başvurdum..işe başladıktan sonra allah izin verirse başlıcam gidişatt yüzde doksan dokuz iptal...hala bi açıklama yapmamalrını sebebi ise bence; soruların sızdırdığından eminler fakat kimin sızdırdığını bulmadan bişi yapmak istemiyolar şuanda o kişiyi aramakla meşgulller bulduktan sonra da sınavı iptal edicekler...

Tepki Skoru
0
valla ben de henüz başlayamadım . zaten şuan iş aramakla meşgulüm rehabilitasyonlara başvurdum..işe başladıktan sonra allah izin verirse başlıcam gidişatt yüzde doksan dokuz iptal...hala bi açıklama yapmamalrını sebebi ise bence; soruların sızdırdığından eminler fakat kimin sızdırdığını bulmadan bişi yapmak istemiyolar şuanda o kişiyi aramakla meşgulller bulduktan sonra da sınavı iptal edicekler...
sen öle san iptal olcakmış olsa olurdu bu zamana kadar kavgaya meydan çıkarma

Tepki Skoru
0
yelizcim bencede iptal olacak. şuana kadar olmamasının sebebi de bence gelecek olan tepkilerden korkmaları. eğer iptal etmeyecek olsalardı bişekilde örtbas edip birkaç kişinin üstüne yıkıp atamaları gerçekleştirirlerdi. birkaç gün sonra iptal kararı çıkar bence. tabiki tek temennim iptal olmayıp, puanlarımızın yeniden hesaplanması ama neyazıkki buna inancım artık kalmadı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle