Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sınav iptal edilsin mi, edilmesin mi...??

Tepki Skoru
0
yeter artık yaa kafayı yiyecem bu belirsizlikte.sözde tatil yapıyoruz ama bütün yaz cehenneme döndü.bence sınav iptal edilmemeli.suçlular cezalandırılmalı ve puanlar tekrar hesaplanmalı ancak bu şekilde hakkımızı bir nebze olsun almış oluruz.gerçi bu saatten sonra bişey değişmeyecek gibi görünüyo.saatler kaldı atamalara.Allahım duy sesimizi hakkımızı yedirme bu zalim insafsızlara...

Tepki Skoru
0
yeter ki suçlular bulunsun.. sınavın tekrarlanması hem zaman alır hem de maddi külfet.. suçluların sınavları iptal edilsin yeter.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence iptal edilmesin...ben kendi adıma çook zor sınava hazırlandm..çocuklarla...çok zor.inanın sınav sabahı bile hastanedeydim.Ciddi sağlık problemlerimiz var.Yani birdaha o stresi yaşamak,bir daha hazırlanmak çok zor.Hani Genel uyarılmışlık hali diye bir durum vardı hatırlıyosanız..işte o sıfırın altında yani...ben bidaha o puanı haytta alamam.Tarihi unuttum gitti,anayasada öyle...o yüzden ben iptal edilmesin diyorum...Fakat şu kopyacılardan sonra puanlar tekrar hesaplanıp tekrar tercih yapsak ii olacak gibime geliyor...Hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
bence tekrar tercih yaptırmazlar. eğitim öğretim yılı başlayacak ve bi şekilde yetişmesi lazım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle