arkadaşım bende bir tane var fakat çekimi biraz sorunlu gibi yani sesinde ufak sorun var ..size yardımcı olmayı çok isterdim fakat buraya müziği koyamadım nasıl olur yardımcı olursan ben sana göndereyim.tabi işine yararsa...müzik media player şeklinde...dediğim gibi çekimi biraz hatalı.Paylaşımlarınızdan yararlanarak türkmen kızı adlı gösteriyi hazırlamaya karar verdim.Türkmen kızı ve keklik türkülerine ulaştım fakat tımbıllı adlı türküyü bulamadım.Elinizde varsa,çok sevinirim...
yardımın için çok teşekkürler,şarkı yükleme kısmında başarılı olan bir arkadaştan destek almamız lazım sanırım,ben de iyi değilim o konuda... aslında konu ile ilgili videoyu paylaşan arkadaş müziğini de paylaşsaydı ne hoş olurdu ben araştırmaya devam ediyorum,bulamazsam size zahmet verip mail adresime göndermenizi istesem çok olmam herhaldearkadaşım bende bir tane var fakat çekimi biraz sorunlu gibi yani sesinde ufak sorun var ..size yardımcı olmayı çok isterdim fakat buraya müziği koyamadım nasıl olur yardımcı olursan ben sana göndereyim.tabi işine yararsa...müzik media player şeklinde...dediğim gibi çekimi biraz hatalı.
olurmu canım arkadaşım,ne demek...siz araştırın inşallah daha iyisini bulursunuz.biz burada birbirimize yardım etmiyeceksek burada ne işim var ozaman..herkes birbirine yardım etmeli bence...inşallah arkadaşım aradığını bulurusn.herzamn yardıma hazırım..kolay gelsin....:congratulationscut4yardımın için çok teşekkürler,şarkı yükleme kısmında başarılı olan bir arkadaştan destek almamız lazım sanırım,ben de iyi değilim o konuda... aslında konu ile ilgili videoyu paylaşan arkadaş müziğini de paylaşsaydı ne hoş olurdu ben araştırmaya devam ediyorum,bulamazsam size zahmet verip mail adresime göndermenizi istesem çok olmam herhalde