Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sıkıntı mı milli eğitime bildirmeli miyim?

Tepki Skoru
0
okulda kadrosuz usta öğretici ile tartıştım. birbirimizi şikayet ettik. şikayetimi geri çekmem konusunda bir istek geldi ve eğer kabul etmemem hususunda diretirsem milli eğitime beni şikayet edeceklerini söylediler. öğrencilerimin velileri bana destek cıkacaklarını söylediler. iftira ve dayatmayla bir yere varamayacaklarını bilmelerini istiyorum. bu sıkıntımı milli eğitime bildirmeli miyim.

Tepki Skoru
0
Elbette haksızlıga göz yummamak gerekir.Velilerinzde sizinle olacaklarını söylüyorlarsa sıkıntınızı bildirmeniz taraftarıyım ama gelin görün ki bazen kabadayılık kazanıyor ne yazık ki!Kabadayılık derken "şikayetimi geri çekmem konusunda bir istek geldi ve eğer kabul etmemem hususunda diretirsem milli eğitime beni şikayet edeceklerini söylediler" kelimesi için söledim.

Tepki Skoru
0
Herzaman hakkımızı savunmamız gerekir fakat bazı koşullarda susmak en iyisi. Milli eğitime siz şikayette bulununca karşı tarafta kendini birşekilde savunacak ve onunda yanında olcak kişiler çıkacak.Belkide suçlanacak kişi siz bile olabilirsiniz. burada velilere güvenmeyin demiyorum ama hep yanındayız diyen insanlar malesef ihtiyaç duyuldugunda yanımızda olmuyorlar.

hfz

Tepki Skoru
0
bence tartışma konunuzun ciddiyetine göre hareket edin siz kadrolusunuz sanırım size bişey olmaz ustaöğretiçi düşünsün sizin işiniz yüz kızartıcı yada iş ahlakına aykırı bi durum olmadık ca garanti.
ama yinede konu mebe gidecek kadar ciddi bir konumu onu dikkate alın meb de komik duruma düşmeyin. unutmayın kartallar bile belanın bazen üstünden bazen altından uçar

Tepki Skoru
0
okulda kadrosuz usta öğretici ile tartıştım. birbirimizi şikayet ettik. şikayetimi geri çekmem konusunda bir istek geldi ve eğer kabul etmemem hususunda diretirsem milli eğitime beni şikayet edeceklerini söylediler. öğrencilerimin velileri bana destek cıkacaklarını söylediler. iftira ve dayatmayla bir yere varamayacaklarını bilmelerini istiyorum. bu sıkıntımı milli eğitime bildirmeli miyim.
haklı ya da haksızsın bence fark etmez bır kere sıkayet etmıssın neden gerı cekesın? gerı cekmen karsı tarafı haklı hale getırır.

Tepki Skoru
0
haklıysan sonuna kadar git ama velilerede fazla güvenme nasrettin hoca gibi kalakalırsın sonra

Tepki Skoru
0
çakıştığım kurumdan ayrılmak istiyorum ama pislik yapacaklar bırakmayacaklar...ne yapabilirim arkadaşlar orda kaldığım her saniye ızdırap artık....zaten bu yıl atamam da olur herhalde...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle