Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siirtte çocuk olmak

Tepki Skoru
0
Evet Siirtte çocuk olmak güzel ancak zor. Çok eksiği olan çocuklarımın böylece gülebilmek için daha çok nedeni var aslında. Çünkü herşey onlar için yeni, herşey onlar için hediye. Gülümsemeleri ve heyecanlanmaları için her paket bir neden zaten. Onların yegane yaşam alanı olan sınıflarındaki eksiklikler öğretmenlerin çalışmalarını zorlamakta elbette. Ancak yüzlerindeki masumiyet, gözlerindeki temizlik ve henüz 5 yaşında olmalarına karşın kimi zaman öfkeli, kimi zaman neşeli ama hep insana diğer çocuklardan daha dayanıklı olduklarını düşündüren bir bakış. İşte bu çocularım için yardım istiyorum. Çünkü onların gülmeye ihtiyaçları ve alacakları her oyncaktan öğrenecekleri çok şeyleri var. Lütfen öğrenmelerine katkınız olsun....

Tepki Skoru
0
Nelere İhtİyaciniz var acİlİyetİne gÖre siralarmisiniz

Tepki Skoru
0
mrb.ben de sınıfımdaki çocuklarımla beraber böyle bir yardım ihtiyacına el uzatmak istiyorum.çocuklarımın sahip oldukları güzellikleri paylaşmalarını bu paylaşımdan zevk duymalarını, küçük de olsa katkımızın olmasını istiyorum.sizin için neler yapabiliriz?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle