Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Siddet egilimi

Tepki Skoru
1
Sinifima ki cocuklardan bitanesi herseyi siddet yoluyla yapiyor.sevmeyi kizmayi vs. Bna bile ders anlatirken gulumseyerek vuruyorr kizdigi icin ve ya istemedigi birsey olmadigi haldee.uyarip konustugumda da soz veriyor yapmicam fln diyor ama gene aynii.sizce nasildavranabilirim..

Tepki Skoru
0
gerçekten bizim işimiz bazen çok zor oluyor arkadaşım,çünkü aile eğitimsizse çocukta otamatikmen aynı oluyor,bendede varaynı kişilikte öğrenci sürekli dış ortamdada herkesi döven yaramazlık yapan bir çocukmuş,aileye baktım anne de aynı konuşurken kavgacı bir tip,sert,çocuğu dövenbirisi,haliyle öğrencimden güzellikten pek anlamıyor,kısacası aile eğitimli olmalı bence.Ben öğrencime sadece şiddet içerdiğinde etkinlikten mahrum bırakma,yıldız takmama vb. yapıyorum ALLAHhepimizin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
Ceylin hanıma aile eğitimsizse kelimesi için katılıyorum ailede büyük bir etkisi var eğitimin çocuklar üzerinde ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum çalıştığım alan birazcık daha Kreş,Anasınıfı etüt gibi alanlara bakarak biraz daha zor bir bölüm şunu görüyorum ki küçük ama sevimli cezalar gerçekten işe yarıyor. Bazı arkadaşlar belki ceza değince kıza bilirler ama sevimli cezalar :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle