Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sevimli Salyangoz

Tepki Skoru
0
Aynından ben de yaptım. :D Ama benimkisi daha kalındı. Kağıt havlunun rulosundan yaptırdım ben. :D

Tepki Skoru
0
Aynından ben de yaptım. :D Ama benimkisi daha kalındı. Kağıt havlunun rulosundan yaptırdım ben. :D
Sizin de emeğinize sağlık.Arkadaşım,grafon kağıdını vileda sopasına 5-6 grafon kağıdını bir arada sararak yaptı.Yani her bir grafon kağıdını sardı ve sopadan çıkarırken uçlarını yapıştırdı.Uç kısımları yapıştırıldığın da çalışma dağılmıyor.

Tepki Skoru
0
Hmmm uçlarını yapıştırmak aklıma gelmedi (Vileda sopası da) :) Ama benim etkinlik de dağılmadı. (Silikonla yapıştırdığım içindir belki) :) Ama şu bir gerçek ki bizimkisi çok kaba oldu. Hiç sevimliliği yok. :)

Tepki Skoru
0
çok güzel gözüküyor öğretmenim ellerinize sağlık

Tepki Skoru
0
çok güzelll...çok beğendim öğretmenm ;)) teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Hmmm uçlarını yapıştırmak aklıma gelmedi (Vileda sopası da) :) Ama benim etkinlik de dağılmadı. (Silikonla yapıştırdığım içindir belki) :) Ama şu bir gerçek ki bizimkisi çok kaba oldu. Hiç sevimliliği yok. :)
Grafonu sardıktan sonra kalan kısmı yapıştırıyoruz,dağılmaması için.Arkadaşım oldukça pratik ve estetik çalışır,özellikle sanat etkinliklerinde.Bir dahaki sefere bu şekilde yaparsanız,eminim sizin çalışmanız da güzel olur.

Bu çok güzel olmuş titiz bir çalışma çok çok beğendim harika:)
Arkadaşlarıma iletiyorum yorumlarınızı,çok mutlu oluyorlar:)Onlar adına teşekkürler.

çok güzel gözüküyor öğretmenim ellerinize sağlık
Beğenmenize sevindim.

çok ama çok güzelmiş teşekkürler
Rica ederim canımmm:)

çok başarılı teşekkürler
Rica ederim.

çok güzelll...çok beğendim öğretmenm ;)) teşekkürler...
Rica ederim,öğretmenim:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.