Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sevgili Okul Öncesi Dostları Ben KIRŞEHİR/Kaman Zübeyde Hanım Anaokulunda İdareciyim

Tepki Skoru
0
Mrb Sevigili melektaşlarım ben 2002 Burdur Eğitim Fakültesi Mezunuyum okulumu, öğretmenlerimi, arkadaşlarımla tadına doyulmaz muhabbetleri, soğuk evimi, acı yemekleri, tatlı uyku muhabbetlerini kısacası Ünüversitemi Özledim, her nerede bu vatan için hizmet ediyorsanız Allah yardımcınız olsun, saygılar sevgili dostlar.

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldiniz doğru yerdesiniz güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...........

Tepki Skoru
0
sayın Ünver üniversitenizi özlemeniz güzelde merak ediyorum acaba neden soğuk evinizi ve acı yemekleri özlediniz eşiniz ve sıcak bir yuvanız varken gönül dostum kamandan yarenin

Tepki Skoru
0
hocam bende 2003 burdur eğitim mezunuyum çanakkale de görev yapıyorum.en güzel günlerim benim de burdur da geçti ayrılınca anladım.sana kolay gelsin meslektaşım.

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende 1999 marmara mezunu babasınıfı öğretmeniyim.müdür yardımcılığı sınavını kazandım.atama bekliyorum.kaç yıldır idarecisin.nasıl gidiyor.bizlere nasıl idareci olduğunu nelerle karşılaştığını anlatırsan seviniriz

Tepki Skoru
0
sinoplu' Alıntı:
arkadaşım bende 1999 marmara mezunu babasınıfı öğretmeniyim.müdür yardımcılığı sınavını kazandım.atama bekliyorum.kaç yıldır idarecisin.nasıl gidiyor.bizlere nasıl idareci olduğunu nelerle karşılaştığını anlatırsan seviniriz
sayın hocam bende 2002 mezunuyum selçıkta yüksek lisansı yaptım ama hiçbir işe yaramadı müdür yard. sınavını kazandım bende asalet bekliyorum şu an buranın ilçe mem vekaleten müdürlük için bana teklifte bulundu bizde talip olduk 1 yıldır idareciliki yapıyorum.

Hocam yeni atama yerdeğiştirme yönetmeliği 1 2 ay içinde yayınlanacak odan sonra nisan-mayıs gibi mdr yrd. alımları başlar bu atmaları iyi takip edin. iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
TEŞEKKÜR EDERİM.BAKAN YÖNETİCİ KİRİTERLERİ FALAN DİYOR.İNŞALLAH SIKINTIYA DÜŞMEYİZ.SİZİ DUYUNCA SEVİNDİM.MADEM ANASINIFLARINI BABA SINIFI YAPMIYORLAR.OZAMAN BÜTÜN ERKEK ÖĞRETMENLERİ İDARECİ YAPSINLAR.SİZE KOLAY GELSİN SAYIN HOCAM.

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldinz hocam ben de aksarayda görev yapıyorum 3. yılım kolay gelsin hepimize

Tepki Skoru
0
slm yasın kardes ben de okuloncesi öğretmeniyim nasıl idarecilik zor mu düsünüyorumda bende

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle