Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sessİz KÖŞe

Tepki Skoru
0
ArkdaŞlar Resİm Yok Ama Bİr Anaokulu Gezİye GİttİĞİmİzde GÖrmÜŞtÜm Sinif ÖĞretmenİ BİrkaÇ Mİnder KoymuŞ Ve Sessİz KÖŞe YapmiŞ Bana Farkli Geldİ PaylaŞmak İstedİm .....

Tepki Skoru
0
teşekkürler dinlenme köşem vardı benim de...

Tepki Skoru
0
evet bende yapyım yapanında sessiz köşe için afişi vardı onuda astım minderleride güzelce dizdim yorulan yada oturmak isteyen oraya geçiyodu.tabi bu şöşe bizizm sınıfta en pasif olan köşe.

Tepki Skoru
0
Haklısınız arkadaşlar o köşe biraz bizim çocuklar için pasif kalabilir,ama yinede güzel bi düşünce, hedeflerimizi kazandırmak içinde güzel bir yöntem ,yorulduğu zamanlarda dinlendirici bir etkinliğe katilmasını sağlayabiliriz. ben bu köşeyi beğendim... paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
çocukların hosuna gider bence değişik olur minderler falan...

Tepki Skoru
0
evet güzel oluyor bende geçen yıl yapmıştım hatta o kadar alışıyorlarki orada gürültü yapanları uyarıyorlar"şştt burası sessiz köşe gürültü yapma"diye :)

Tepki Skoru
0
bende yapmıştım sessiz köşeyi ama gelen müfettiş dinlenme köşesi olarak adını değiştirmenin dahauygun olacağını söylemişti.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle