Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sergimizden Kesitler (TUBA)

Tepki Skoru
3
Geçen hafta çarşamba günü yaptık şenliğimizi ve sergimizi...ama bilgisayar bağlantısındaki kopukluklardan ötürü,ancak bugün yükleyebiliyorum...buyrun sergimizee :)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
3
fotoğraf yüklerken farkettim,tırtıl etkinliğindeki,koza aşağı düşmüş :)

Tepki Skoru
0
Hocaaamm sandalyeden istanbul boğazını yapışsınız.harika görünüyooo:)))serginiz çok güzel olmuş..ellerinize sağlık miniklerin de öyle..teşekkürler paylaştığınız için!..

Tepki Skoru
4
hocam emeklerinize sağlık çok hoş olmuş hepside :)
ayrıca İstanbul boğazını bende yaptım ama fotosunu çekip eklemek nasip olmadı arkadaşlar :(

Tepki Skoru
0
Geçen hafta çarşamba günü yaptık şenliğimizi ve sergimizi...ama bilgisayar bağlantısındaki kopukluklardan ötürü,ancak bugün yükleyebiliyorum...buyrun sergimizee :)
tubacan hocam paylaşımınız için tşkler hemen kaydettim bile yanlız eklenti olanları göremedim hata veriyor...

Tepki Skoru
3
selvi hocam,beğenmenize çok sevindim,teşekkürlerr :) istanbul boğazını,hemen yapmıştım zaten ama maalesef sergiden 1 gün önce başına kaza geldi,o yüzden yol kısmını acele olarak tekrar yapmaya çalıştım,ilk hali çok daha güzeldi :(

Tepki Skoru
3
özlem hocam,çok teşekkürler...sizinkini de görmek isteriz :)

Tepki Skoru
3
gülen şirine hocam,sağolun,çok mutlu oldum beğenmenize...tekrar yüklemeye çalışayım o zaman...

Tepki Skoru
0
emeğinize sağlık hocam, paylaşımınız için teşekkürler..,

Tepki Skoru
0
Çok güzel bir sergi olmuş hocam, daha doğrusu etkinlikler çok güzel olmuş :D Ellerinize sağlık .

Tepki Skoru
0
Cıvıl cıvıl yaaa harika hepsi hocam elinize emeğinize miniklerinizin yüreğine sağlık.

Tepki Skoru
0
selvi hocam,beğenmenize çok sevindim,teşekkürlerr :) istanbul boğazını,hemen yapmıştım zaten ama maalesef sergiden 1 gün önce başına kaza geldi,o yüzden yol kısmını acele olarak tekrar yapmaya çalıştım,ilk hali çok daha güzeldi :(

olur öyle şeyler hocam:))beğenmez olur muyum..hani konuşmuştuk yaa ilk sormuştunuz sandalyelerden ne yapabilirm diye..o zaman nasıl hayal ettiysem öyle olmuş:)))o yüzden ben teşekkür ediyorum size:))

Tepki Skoru
0
Tuğba Hocam Müthişssiniz... Elinize sağlık çok güzel çalışmalar bunlar....

Tepki Skoru
0
herşey rengarenk ((:) bütün bir yılın emeği..hepsi birbirnden güzel öğretmenm,ellernze sağlık..gerçekten çok beğendim ((:) teşekkrler paylaşmnz için..

Tepki Skoru
3
selwi hocam ve büşra hocam,çok sevindim beğenmenize....çok teşekkürler...

Tepki Skoru
3
selvi hocam,tekrar çook teşekkür ediyorum fikir annesi olduğunuz için :) iyi ki yapmışız o beyin fırtınasını :)

özal hocam ve elif hocam,sağolun,eksik olmayın...beğendiyseniz ne mutlu bana.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle