Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Seni Çok Seviyorum Da Ondan Bakıyorum:)

Tepki Skoru
0
:36_3_3:

Çalıştığım özel okulda diğer öğretmen arkdaşımın sınıfında ailesinden ilgi göremediği için yaşadığı  duygusal problemleri vardı:( Çocuk akşama kadar arkadaşları ne yaparsa o tam tersini yapıyordu arkadaşımın işi çok zordu:( Bir gün arkadaşım onu sınıfa adapte edebilmek için çok uğraşmış çok üzerinde durmuştu çocuk içinde bulunduğu boşluktan dolayı bunu ters algımış olacak ki birden agresifleşip her yeri dağıtmaya masaları sandalyeleri dağıtmaya başlamıştı sınıfa girdiğimde inanamamıştım diğer öğrencileri oyun odasına aldıktan sonra onu da yemekhaneye aldık orada sakinleşmesini bekledik arkadaşım artık yılmıştı sanırım ve sinirleri bozulduğu için ağlıyordu çocuğun ailesiyle falan konuşulurken bende yemekhaneye gidip o öğrencimizin tam karşısına oturup gözlerimi ona diktim ve sevgi dolu ona bakmaya başladım onun buna ihtiyacı vardı o an birisine güvenmeye...
Ötelenmişti adı zor çocuğa çıkmıştı "KEŞKE ALINSA BU OKULDAN"DİYE DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ BİLE VARDI ama her çocuk her zaman sevilmeyi bekler mantığıyla haraket eden bir öğretmen olarak ona sevgi dolu bakışlarımı daha da büyüttüm tam o sırada "Ne var sen neden bana bakıp duruyorsun? Maymun mu oynuyor? " dedi.Hiç istifimi bozmadım gülerek " yooo hayır seni çook seviyorum da ondan " dedim. Çok şaşırdı o an utandığını hissettim yutkundu boynunu eğip oturdu o ters çocuk yumuşacık olmuştu:) içimden başarrrdııııımm dedim o an...
Ve bu durumun üzerinden 15 gün kadar bir zaman geçmişti her şey aynı seyrinde giderken benim süpriz bir şekilde devlete atamam çıktı oradan ayrılacaktım. Bunu o öğrencimiz de duymuş yanıma geldi " seni çok seviyorum öğretmenim bizi görmeye gel " dedi.
O an nerelere saklansam nasıl ağlasam bilemedim ona sımsıkı sarıldım ve ziyaretlerine sık sık gittim şimdi durumu iyi sosyal uyumu becermeye başladı çok mutluyum sevgini gücü bu olmalı değil mi arkadaşlar?:):):)

Tepki Skoru
0
Kesinlikle katılıorum.
Mükemmel birşey başarmışsınız

Tepki Skoru
1
Evet sevginin gücü bu...Sizin gibi öğretmeni oldukları için şanslıymışlar...
Tebrikler..:)

Tepki Skoru
0
tebrik ederim siz mükemmel bir öğretmensiniz..çok duygulandım...:(

Tepki Skoru
0
çok güzel bir örnek olay ...işte sevginin gücü..

Tepki Skoru
0
Eminim sizlerde aynısını yapardınız arkadaşlar bizler ÖĞRETMENİZ ve hakkını vereceğiz inş.sevgilerimle:36_3_12::36_3_12::36_3_12:[/size]

Tepki Skoru
0
SEVGİNİN GÜCÜ derler ya öğretmenim işte bu... Harikasınız öğretmenim...

Tepki Skoru
0
Est.arkadaşlar herkesin yapacağı birşey bu biz her olayda çocuk gözü ile bakıp onun dünyasına ve ruh haline uygun çözümler bulmalıyız biz ticaret ile uğraşmıyoruz biz minicik yüreklere sesimizi duyurmaya çalıyoruz onlara kendimizi kabul ettirmek bir o kadar kolay ama bir o kadar da zor sevgi dilimizi kullanmalıyız her zaman...:36_3_12::36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
ayy canım benim ya sevgi herşeyin ilacı aslında...teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle