Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sen Dinle Biz Dans Edelim

Tepki Skoru
4
Etkinlik Ady: Sen Dinle Biz Dans Edelim
Etkinlik Süresi: Her çocuk için 1-2 dakika
Gerekli Materyaller: MP3 çalar ve kulaklyk
Etkinlik Süreci:........

Öncelikle syrayla çocuklara, içerisinde çe?itli dans müziklerinin bulundu?u mp3 çalardan kysa süreli müzikler dinletilir ve kulaklykla müzi?i dinleyen çocu?un müzik e?li?inde dans etmesi istenir. Di?er çocuklardan da, dans eden çocu?un hareketlerine göre eleriyle veya bedenleriyle ritim tutmalary istenir. Syrayla bütün çocuklar bu süreci gerçekle?tirir.

Daha sonra yeniden ba?a dönülür ve içerisinde çe?itli dans müziklerinin bulundu?u mp3 çalardan kysa süreli müzikler dinletilir ve kulaklykla müzi?i dinleyen çocu?un müzik e?li?inde elleriyle veya bedeniyle ritim tutmasy istenir. Ardyndan di?er çocuklarda bu ritme uygun olarak sanki o müzi?i dinliyormu?çasyna dans ederler. Tüm çocuklar bu süreci gerçekle?tirir.

Son olarak bütün çocuklaryn duygu ve dü?ünceleri alynyr. Müzik dinleyip dans ederken neler hissettikleri, arkada?larynyn dinledi?i müzi?e ritim tutarken neler hissettikleri ve müziksiz yalnyzca ritimle dans ederken neler hissettikleri sorulur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle