Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

seminer

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanlıgının Hizmet İci SEminerileri kapsamında Yalova da düzenlencek olcak Okul Öncesinde Dikkat Toplama Eğitimi Semineri katılmayı hak kazanan arkadaslar var mı acaba ?

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanlıgının Hizmet İci SEminerileri kapsamında Yalova da düzenlencek olcak Okul Öncesinde Dikkat Toplama Eğitimi Semineri katılmayı hak kazanan arkadaslar var mı acaba ?

Tepki Skoru
0
hocam benim mebbisimde 5 kez onay görünüyor katılıp katılamayacağımı nerden anlarım. normalde katılamayacaklar için R yazıyor. reddediliyor değil mi 14 haziran 2011 deki semineri kastediyorsunuz değilmi

Tepki Skoru
0
beim de onaylandı ama acaba onay yazılarınız geldi mi okulunuza...

Tepki Skoru
0
Nursen hocam sıze cıkmıs semıner katılıyosunuz onay yazısı gelmıo sanırım bız onların sıstemınde kayıtlı oluoruz gecen sene gıden arkadasım öle dedı

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bende çok istedim ama hiç biri çıkmadı :(

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hizmet puanınız kaç arkadaşlar bana neden çıkmadı çok üzüldüm benim puanım 82

Tepki Skoru
0
AHMETHAMURCUFidanlı Atatürk İlköğretim Okulu SAMANDAĞI HATAYAHSEN SELİMEKARABaşköy Yatılı İlköğretim Bölge Okulu SARIKAMIŞ KARSASLANKARAKUŞBismil Anadolu Teknik Lisesi, Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi BİSMİL DİYARBAKIRAYTENTEKİNSümbül Anaokulu MERKEZ HAKKARİBETÜLÇAYLAKMerkez Anaokulu MERKEZ RİZEBETÜL ZEYNEPTAŞCIŞair Zihni İlköğretim Okulu BAHÇELİEVLER İSTANBULDUYGUEBABİL75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu SÖĞÜT BİLECİKEBRUŞENKalaba Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu AVANOS NEVŞEHİRELİFŞENOCAKİMKB İnönü İlköğretim Okulu YAKUTİYE ERZURUMEYYUPKARTALYurter Özcan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu GEMEREK SİVASGÜLAYTOLDr.Ufuk Ege Anaokulu YENİMAHALLE ANKARAHÜLYAMÜFTÜOĞLUKentli İlköğretim Okulu İDİL ŞIRNAKHÜSEYİNALTUNTAŞSabiha Gökçen Anaokulu KAHTA ADIYAMANİLAYGÜRELSezai-Gönül Akdağ Anaokulu KARŞIYAKA İZMİRİLKAYAKMANNOSAB İlköğretim Okulu NİLÜFER BURSAİLKE EZGİAYDOĞMUŞBalıksu İlköğretim Okulu MERKEZ AĞRIMAHMUTMEÇİNDuruca Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu NUSAYBİN MARDİNMEHMETDURMAZYenişehir Belediyesi Anaokulu YENİŞEHİR MERSİNMEHMETKIZILOĞLUVilayetler Hizmet Birliği Anaokulu MERKEZ VANMERYEMSEZERPalu İlköğretim Okulu PALU ELAZIĞMESUTKIRGINTOKİ Akabe Anaokulu MERKEZ ŞANLIURFAMUHTEBERSARAÇOvakışla İlköğretim Okulu AHLAT BİTLİSNERMİNATİKHalide Kutlualp İlköğretim Okulu MERKEZ SİİRTNURSELKAYAAhmet Talat Onay Anaokulu MERKEZ ÇANKIRINURŞENKARAKUŞSELÇUKLU NURŞAH ANAOKULU SELÇUKLU KONYAPINARYENERLal Saran Anaokulu MERKEZ KIRIKKALESEBİHABAKIR100.Yıl İlköğretim Okulu ŞAHİNBEY GAZİANTEPSEDATÖZDEMİRŞoför ve Otomobilciler Odası Anaokulu ÇUKUROVA ADANASELDAAKIN KAYAAtatürk İlköğretim Okulu MERKEZ UŞAKSEVİMASLANGül Pembe Anaokulu MERKEZ BATMANSEYHANERDAL-DEDELERSevgi Anaokulu ELBİSTAN KAHRAMANMARAŞŞERMİNVURALKuruköprü İlköğretim Okulu TALAS KAYSERİTUĞBAÇAKIRHocaköy İlköğretim Okulu YIĞILCA DÜZCETUĞBA GAMZEALTINTAŞMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu MERKEZ ÇORUMYASEMİNÇOKOYŞiran Anaokulu ŞİRAN GÜMÜŞHANE
liste yayımlanmış bu şekilde, neden bu kadar az ki 110 kişi değil mi ydi ffaaliyete katılacak olan kişi.

Tepki Skoru
0
benim yazım geldi okula bugün aldım. gerçi yazı gelmese de onaylar çıktı zaten liste belli gidilebilir. güzel paylaşımlar olur umarım. iyi günler.

Tepki Skoru
0
sorumu cevapladığınız için teşekkürler. 3-15 yıla arası çalışan öğretmenleri tercih ediyorlarmış. 6. yılım puanım 110

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle