Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Seminer planı yaptınız mı?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okul öncesi şenlikleri kapsamında okullarda velilerimize seminer düzenlememiz gerekiyor biliyorsunuz..ancak bana gelen yazıya göre yaptığımız bu seminerlerin seminer planlarını okul öncesi müdürlüğüne göndermemiz gerekiyor..size böyle bir yazı geldi mi..ve seminer planı yapan arkadaşlarımız paylaşabilirler mi?

Tepki Skoru
4
Selvi hocam bende sordum plan yokmuş bütün etkinlikler bitiminde bir rapor yazacağız.

Tepki Skoru
0
nasıl bir rapor hocam..bendeki yazıda plan yazıyo:((

Tepki Skoru
3
plan mı?hımm... benim de bir malumatım yok hocam...maalesef bu evrak ve resmi işlerde her okula yazı ulaşmıyo,ya da eksik ulaşıyo,sonra da her şeyi eksiksiz bekliyorlar ...Türkiye'deki saçmalıklar işteee :emot84:

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam...aslında her okulun bilgi kutusu var belgi memurunuz esnek davranıyordur!..ulaşması lazım çünkü herkese..

Tepki Skoru
3
memurumuz yok kiii :( diğer illeri çok bilemicem ama buralarda çok iletişim eksikliği var...okulun koşu takımındaki öğrenciler 2 aydır turnuvaya çalışıyorlardı mesela..geçen gün atletizm turnuvası yapılmış,bizim haberimiz yok ! bazı okullara yazı gitmiş,bazılarına gitmemiş...beden eğitimi öğretmenimiz çok üzüldü. ayy kafanızı şişirdim :) yani durum böyle...

Tepki Skoru
0
anlıyorum...memursuzluktan o zaman..size işini bilen memur lazım...ne demek hocam kafa şişirmek:))her zaman konuşuruz!..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle