Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SEMİNER gibi toplantı

Tepki Skoru
0
[size=medium]
:36_7_8:
Veliler Anasınıfına karşı ilgili değiller.Kitap okuyarak ,
[/size]
uzman birkaç kişiden bilgi alarak seminer verir gibi velilerime çocukları ile ilgili kısa dramalar yapıyorum.Önce veliye ön bilgi verip sonra onun çocuğunun yerine geçmesini sağlıyorum.Veli çocuk ben öğretmen veya anne oluyorum.Toplantıyı neşeli ve ilgi çekici hale getirmeye çalıştığım halde yine ilgisiz veli aynı davranışları sergilemeye devam ediyor.Sizce bu velilere başka neler sunabilirim.

Tepki Skoru
0
SİZ YAPMANIZ GEREKENİ YAPIYORSUNUZ ZATEN....:):)BİZİMDE ÖYLE VELİLERİMİZ VAR...YALNIZ O KENDİSİNİ BELLİ EDER ZATEN İLGİLİ OLUP OLMADIĞINI....İLGİSİZLİĞİNİN NEDENİNİ ÖĞRENİP ONA GÖRE YENİ METODLAR BULABİLİRİSNİZ...
AYRICA TOPLANTIDA ÇOCUKLARDAKİ OLUMLU DEĞİŞİKLERİ SIK SIK SÖYLEYİN...BU HANGİ VELİNİN İLGİSİNİ ÇEKMEZKİ...BENCE İLGİSİZ VELİNİN ÇOCUĞUNU HAFTANIN ÇOCUĞU SEÇİP OKULA ÇEKEBİLİRSİNİZ...BUNUN SAYESİNDE ÇOCUKTA VELİDE İŞİN İÇİNE GİRER...

Tepki Skoru
0
benim velilerim birinci dönem çok ilgisizlerdi ama biz birinci dönem çocuklarla makarna pişirdik velilerimizi çağırdık,kurabiye yaptık velilerimizi çağırdık,mısır patlattık velilerimizi çağırdık.işin ucunda ikram olunca geliyorlar :)tabi malzemeleride getiriyorlar mecburen.onun dışında eve çocuklarla küçük notlar gönderiyorum(çocuğunuz bugün şu güzel davranışı yaptı evde de destekleyin şeklinde)şimdi bi görseniz velileri okuldan çıkmayacaklar nerdeyse :) kolay gelsin..

Tepki Skoru
0
veliler malesef okula gelmeye üşeniyorlar toplantılarada güç bela geliyorlar çocuklarıda servisle gönderiyorlar . bu tür velilere yönelik güzel bir yazı var mı elinizde.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle